Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia 04.05

Twardy i bolący brzuch w ciąży?!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Gabrysia 04.05

Dziewczyny powiedzcie mi czy wy tez tak macie.Przewaznie twardnieje i boli koło wieczora.Moim zdaniem to tez nie brzuch tylko skóra mnie boli....Ale to taki ból że masakra...Miała tak któras?

Gość Gabrysia 04.05
??????????????? Dodam jeszcze ze to 35 tydzien.

Gość Gabrysia 04.05
Moja koleżanka mówi że poprostu może didzus sie tak układa akurat że naciska na brzuch.....

Gość marysia_mm
mi okrutnie boli brzuch - gdy twardnieje, robi się dosłownie jak kamień. Jestem w 40tc.

Gość Gabrysia 04.05
jak ci sie te zakwasy okazywały?Bolało cie cos? Wziełam no-spe i troche po niej ten ból ustępuje...ale najmniej boli jak sie juz położe.....

Gość wrześniowa mamuska
jestem w 37tc i tez tak mam z tym ze te bole szybko mijaja a nie raz to czuje jak dziecko sie wierci wypina i sprawia mi tym samym nie lada bol

Gość Gabrysia 04.05
ja mam ten ból gdzieś tak od tygodnia.Dodam tez ze niemam duzego brzucha wiec moze malenstwo ma malo miejsca i dlatego tak to odczuwam....

Gość wrześniowa mamuska
mi brzuch juz opadl ale w pasie nie mam nawet 90 cm brzuszek jest naprawde malutki w6mies spokojnie szlo go ukryc pod luzniejszymi ubraniami teraz spokojnie wchodze w rozmiar m przytylam 8kg. dziecko czuje bardzo wyraznie widze jak sie rusza nie raz tak sie wypnie ze mam koslawe brzuszysko. tez mi brzuch twardnieje ale te skurcze sa nie systematyczne, poprostu macica przygotowuje sie do porodu