Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była z wyboru

Matka mi wypomina że rozwiodłam się z bogatym

Polecane posty

Gość była z wyboru

mężem. Właściwie bogaty jest od niedawna. Nawet nie chcę wiedzieć w jaki sposób dorobił się tych pieniędzy. Dla mnie małżeństwo było piekłem, a moja mama pewnie już o tym zapomniała. Gdy mimo chodem wspomina o tym gnojku daje chyba mi do zrozumienia, że zrobiłam błąd. A ja łapię doła :(

Gość koloko
miałas racjie ,nie słuchaj matki

Gość Mała_123
Przestań jeżeli byłaś z nim nieszczęśliwa i był gnojkiem to dobrze zrobiłaś. Pamiętaj pieniądze to nie wszystko. Szczęścia za to nie kupisz. A matki nie słuchaj bo to Twoje życie i Twoja sprawa co z nim zrobisz.

Gość diablica i juz
i pewnie jeszcze z nia mieszkasz>....?

Gość powiedz mamusi
ze dzieki temu jest wolny i moze go sobie wziac, skoro jej sie tak podoba. :D

Gość moja ma to samo
skur... zniszczył mi życie, zdradzał z kim popadło, łaził po burdelach a tę boli tylko to, że "jakaś ku... wozi dupę jego wypasionym autem" a ja powinnam. :-O Zapomniała o wszystkim co przez ch.. przeszłam, tylko forsy jej szkoda. Ale nie żałuję rozwodu. Z "mamusią" też ograniczam kontakty. Wrogów nie trzeba przy takiej matce.

Gość brzmi jak historyjka
z filmu "Titanic" ... a mamuska niech sobie jakiegos zamoznego fagasa poszuka i da ci spokoj, w koncu ty musialas z nim zyc, nie ona .. jezus, co za samolubne matki, na stos z takimi

Gość była z wyboru
Moja matka nie jest wredna. Dużo mi pomogła, gdy było mi w życiu źle i ciężko.Gdy eks brał się do bicia tak mu dołożyła, że omija mnie na odległość. Myślę, że jest jej żal, że jakaś inna korzysta a powinnam korzystać ja i moje dziecko. Mi to zwisa, mam dosyć swoich pieniędzy. Tylko takie gadanie mnie dobija! Pewnie, że wolałabym mieć męża ale NORMALNEGO, a nie pojebanego w wypasionej bryce!

Gość moja ma to samo
Rozumiem Cię doskonale. Dobrze chociaż, że Twoja nie jest wredna. Bo moja jest. Do ostatniej chwili mnie namawiała, żebym wycofała pozew, niby dla dobra dziecka. Chociaż wiedziała w najdrobniejszych szczegółach do czego ten facet jest zdolny i co mi zrobił. Na psychoterapii psycholożka mi wyjaśniła, że wytrwałam przez lata w takim toksycznym związku właśnie przez nią. Sama nigdy nie dawała mi wsparcia w ŻADNEJ sprawie i przyzwyczaiła mnie do złego traktowania.

Gość była z wyboru
Szkoda, że mój eks nie potrafił zarobić tej kasy gdy byliśmy jeszcze rodziną; właściwie wcale o nas nie dbał i jeszcze robił jazdy; dzisiaj wiem, że wcale nas nie kochał :( Krótko po urodzeniu dziecka miał już następną... Pierdolone wspomnienia...

Gość kaczulinna
byla z wyboru - a moze on mial cos nie tak z glowa? albo nogdy Was nie kochal zwyczajnie?