Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaWesołowskiej

powrót Wesołowskiej - kto dziś oglądał?

Polecane posty

Gość fankaWesołowskiej

Proszę o komentarze - co to za wyrok? I co- bo w końcu zgłupiałam - dostanie te alimenty czy nie?

Gość fankaWesołowskiej
No co Ty mi tu przedstawiasz. Ja uważam - dziś patrząc na ten proces - w końcu osoba publiczna -była prasa, media na procesie - takie wyczyny w przypadku osób publicznych powinny być szczególnie napiętnowane. Ale jak? Otóż moim zdaniem te alimenty ta laska powinna dostać. Albo ALBO odszkodowanie za niewłaściwe potraktowanie ją - bez szacunku - przez osobę PUBLICZNĄ. Tak uważam. Ale czemu ona się przyznała, że nie współżyła z tym piłkarzem tego nie zrozumiem już nigdy. Przecież tego to by już nigdy nikt nie udowodnił, a sam oskarżony w ogóle nie powiedział co się działo na zapleczu. No to co - szybki numerek i ciąża. ??? :(

Gość fankaWesołowskiej
No bo ja zrozumiałam że tych alimentów nie dostanie. A wy? Ale znowu jakoś tak zlekzeważyłam wysłuchanie wyroku bo tam zawsze jest na koniec po oskarżycielu i obrońcy ta zasmolona przerwa na reklamy :(

Gość fankaWesołowskiej
No to wszystko jest samo życie, ale co się głupia przyznała jak oskarżony cicho siedział nt. co się w sumie działo w tej dyskotece. No bo jeszcze by całość ratowało, że był pijany, naćpany - no nic takiego nie było. Ale też nic nie powiedział. Nie wiem :( W każdym razie moim zdaniem takie wyczyny są precedensowane w Polsce i powinny odstraszać osoby publiczne od debilizmów , które w sumie uwłaczają szacunkowi osoby ludzkiej i mogą się skończyć ciążą w każdy sposób. I on powinien płacić bo ją znieważył. A ona za nim latała - to fakt, ale miała cel STANDARTOWY, nie? A on jej łaskawie zezwolił po prostu zrobić mu tzw. laskę ...uhm...

Gość ale przecież t nie była sprawa
o alimenty :o Ludzie o pobicie była słuchać uchem a nie brzuchem :O

Gość fankaWesołowskiej
Wiem, że to powtórki, ale co tu oglądać w tej telewizji? No jeszcze dr House. Ale od września lecą nowe odcinki...jednak czy je ujrzę?

Gość fankaWesołowskiej
No to co - druga sprawa o alimenty? Ale bezsens. No to trzeba było od razu wyjaśnić - bo ojcowstwo to alimenty, nie? Przynajmniej w Polsce.

Gość fankaWesołowskiej
Moim zdaniem jako gwiazda sportowa powinien płacić zwłaszcza, że opinię miał taką tam sobie i rodzaj odstraszacza. Później powinno być w zależności od opini odszkodowanie - bądź stałe alimenty bądź jednorazoa lub czasowa gratyfikacja. Jako osoba publiczna powinienem być bardziej rozgarnięty, a jak nie jestem to bulę i fru. A tak? Po dupie za bogatego głupa dostanie biedna kelnerka. A czy to wszystko w życiu jest aż takie proste? ??? :(

Gość fankaWesołowskiej
W sumie kelnerka w sklepie okazała zaradność życiową - jej chłopak nie był w stanie dać jej bezpieczeństwa materialnego, zarabiała ile zarabiała, a dziecko jest w drodze nieprawdaż? Jak jest głupkiem niech buli - czemu tylko głupy mają mieć forsę w sumie? Sprytna kelnerka też powinna coś dostać. Choćby na wyprawkę. PS. Głupia Polska :( Niech żyje Bachleda, co? :(

Gość fankaWesołowskiej
No co - kelnerce w dyskotece starczało na życie, ale na życie z dzieckiem? A chciała mieć dziecko bo 25 lat już miała, chłopak w więzieniu, w sumie jak patrzyła na całość to sama by je wychowała tylko ...skąd tu wziąć pieniądze. I tak wymyśliła. A że głupi pomiata ludźmi to niech buli jak ma z czego. Co za problem. :(