Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie z tym radzicie

ZAPYTANIE DO ŻON/DZIEWCZYN

Polecane posty

mój obecny mąż ogląda się za panienkami . zwróciłam mu raz uwagę bo to już było chamskie .. jestem atrakcyjną kobietą nie wiem czego mi brakuje w takim razie . Jak idę nieraz po ulicy to za mną oglądają się faceci, uśmiechają w różnym wieku niektórzy napewno mają kobiety. jak sobie pomyślę że on robi to samo gdy mnie przy nim nie ma to mi się robi niedobrze;/i co z takim czymś robić??????!!!!czy wasi mężowie/partnerzy też tak robią?

nie wiem masz problem babo zostaw faceta;) i szukaj sobie takiego co sie innymi nie ogląda bo to może być 1szy krok do zdrady a jak sie mu jakaś spodoba no???

Ale jak się ogląda? W sensie,że popatrzy czy,że na patrzeniu nie skończy?

Gość mój się nie ogląda
przynajmniej nie w moim towarzystwie. Kultura mu nie pozwala.

Gość czyli kulturalny zdrajca

Gość najlepiej nie miec faceta
dopiero wtedy jest sie naprawde wolnym i nie jest sie o nikogo zazdrosnym...doceniam to teraz, kiedy juz mam chlopaka i odczuwam przykrosci z tym zwiazane :P

Gość ja tam nie mam zadnych
przykrosci zwiazanych z moim chlopakiem

Gość najlepiej nie miec faceta
ja tam nie mam zadnych przykrosci zwiazanych z moim chlopakiem spokojnie, na pewno jeszcze bedziesz miec :P

Gość bewiyched
oj baby baby ;) no to se upilnujcie proste, miejcie sie na baczności nigdy nie wiadomo co facetowi do łba strzeli

Gość Cipencja N
Jesli prosby nie pomagaja, to ignoruj jego zachowanie. W ten sposob pokazesz mu, ze czujesz sie piekna i swiadoma swojej wartosci, a inne baby nie sa w stanie Ci zagrozic. On sie nakreca i to robi, bo wie, ze to Ciebie zlosci. Zauwazylam, ze faceci lubia nam robic na przekor. Pamietaj, ze faceci reaguja na zachowania i czyny, nie na slowa. Ich reakcją na slowa i gadanie nad uchem jest robienie na zlosc.

Gość Taka juz meska natura
A Ty nie bedac w towarzystwie swojego dziada na pewno tez zerkniesz czasem na jakiegos fajnego chlopa i pomyslisz sobie ooo jaki fajny.

No jak ja idę ze swoim i on nie obejrzy się za atrakcyjną kobietą ..tzn inaczej błąd...jeśli nie zwóci uwagi przynajmniej wzrokiem to sie go pytam czy jest zdrowy:):):)...ale oglądanie się przy mnie w bezczelny sposób jest normalnie przykre ....:( ja bym mu powiedziała.....żeby się oglądał ale nie jak z nim idziesz....

Powiem wam szczerze że te dziewczyny za którymi on się ogląda wyglądają na panie lekkich obyczajów.. nie zawsze ale idą czasem takie zgagi po ulicy nie wiem jak można się tak ubierać obcasy kolczyk w pępku mini goły brzuch cycki dosłownie na wyciągniecie ręki i te uśmieszki . nie znam osobiście ale po wyglądzie to normalne .....

Gość dfvbdfvbgfgf
to znaczy ze i ty sieza nimi ogladasz bo tak niby z kąd byś wiedział ze sie za tobą ogladają, twoja małpa twój cyrk

no sorry ale jak mu cały łeb idzie w drugą stronę to się popatrze za kim tak wodzi wzrokiem;/

Gość afrodyzjaaak
Każda dziewczyna zauważa jak ktoś w nią wlepia gały;-)