Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_Maggot

Sterylizacja niepełnosprawnych umysłowo

Polecane posty

Panie i Panowie, pewnie zauważyliście że masz gatunek tępieje. Obawiam się że to zjawisko będzie się pogłębiać. Jaka jest tego przyczyna? Nadmierne rozmnażanie się osób o niskim IQ. Spójrzcie na swoje otoczenie. Czyż nie jest tak że większość rodzin wielodzietnych (powyżej trzech dzieciaków) to siedlisko patologii? Bieda, smród, głód, ubóstwo i najczęściej alkoholizm. Każdy rozsądny człowiek wie na ile może utrzymać dzieci i nie mnoży się na potęgę. Niestety większość młodych wychodzących z takich rodzin tworzy nowe patologiczne rodzinki. A kto płaci na utrzymanie ich?? Państwo, czyli my wszyscy. Czy nie łatwiej byłoby sterylizować ludzi upośledzonych i osoby nienadające się na rodziców (wieloródki pozbawione braw rodzicielskich do swoich dzieci)? Co mogą dobrego przekazać swojemu potomstwu? Jeżeli macie inny pomysł na to jak rozwiązać ten problem proszę bardzo o wypowiedź.

Gość fggyert
ja sie zgadzam z Tobą, chociaz zaraz odezwą się obudrzone głosy

Gość Tez sie z Toba zgadzam ale
Pozbawienie kogos mozliwosci rozrodczych w Polsce jest karalne. W niektorych krajach zachodnich stosowano takie metody, w niektorych chyba nawet do dzis jest nakaz sterylizacji osobnikow z IQ ponizej 65. Ale przy wprowadzeniu takiego paragrafu do PLl trzeba by chyba bylo wysterylizowac co najmniej polowe spoleczenstwa.....

Gość Tak tak tak tak
Tak, tak... Najpierw niepełnosprawnych umysłowo, potem niepełnosprawnych, a koniec końców - nieprawomyślnych (takich, którzy nie myślą tak jak ty i twoje "ziomki") :o ❤️......🌼🌼🌼 ❤️......🌼........ ❤️......🌼........ ❤️❤️:classic_cool:❤️❤️ ............🌼......❤️ ............🌼......❤️ 🌼🌼🌼......❤️

Gość Zamiast ulgi
Prorodzinnej dowalic podatek

Tak tak tak tak - mój punkt widzenia usprawiedliwia pozbawianie płodności niepełnosprawnych umysłowo. Niepełnosprawni fizycznie mogą dać społeczeństwu równie wartościowych obywateli jak pełnosprawni. Reszty Twojej wypowiedzi nie skomentuję bo szkoda omawiać taką bzdurę... nieprawomyślni... hehehe

Zgadzam się z tym. Tylko, że wysterylizować (jak już ktoś powiedział) trzeba by większość populacji. Więc nie ma takiej możliwości, ich jest więcej. Oni rządzą światem ;) :classic_cool:

Ktoś miał bardzo podobny sposób myślenia.Jakże mu było? Hitler?Stalin?

Nie,nie pomyliłam.Nie słyszałaś o sterylizacjach niepełnosprawnych umysłowo w hitlerowskich Niemczech? Zresztą,skoro używasz słowa utylizacja to strach się bać.

"Zamiast ulgi Prorodzinnej dowalic podatek " tę ulgę odbieram sobie z podatku odprowadzonego Państwu,nie rozumiem więc o co chodzi w tej wypowiedzi? Nie mam dochodu,nie mam ulgi-proste.

amita - nie, przyznaję nie słyszałam. Ale nie mam pojęcia dlaczego uważasz że ten pomysł jest aż taki zły. Nie podałaś żadnych konkretnych argumentów.

Gość możeiracja
ale idąc tym tokiem rozumowania trzeba by co drugiego bywalca kafeterii wysterylizować...

Gość etwe46tw
jestem ZA

Gość krucafuks
Zmusic osoby o IQ powyzej 120 do splodzenia conajmniej 5 dzieci.;)

Gość Facet po dwudziestce
Czy w takim razie ludzie z problemem DDA czy z zaburzeniem obsesyjno-kompulsywnym tez wymagają wg. CIebie sterylizacji?

Facet po dwudziestce - to nie jest upośledzenie które obniża możliwości chorego do wychowania wartościowego potomstwa.

Społeczeństwo tępieje,ale nie dlatego,że pochodzi z patologii czy biedy.Społeczeństwo tępieje,bo kompletnie zanikają u niego uczucia wyższe,empatia,poczucie wiezi społecznych.Liczy się tylko kasa i eliminowanie tych,którzy mogliby z niej korzystać.

Gość Heil Hitler
gluptoki muss seriliziren sicher

Lady,a co Twoim zdaniem pozwala na wychowanie właściwego potomstwa?Co to jest właściwe potomstwo?Nosz,to co jest dla ciebie upośledzeniem a co nie?

Gość jawohl mein Fuhrer

Pozostaje jeszcze sprawa klasyfikacji na normalnych i nienormalnych.Oni,piekni,wykształceni,bogaci,dwoje dzieci,żadnego alkoholu.Przemoc w rodzinie,ucieczki po nocach,notoryczne zdrady małżonka wreszcie rozwód.Powinni mieć dzieci?Czy on był normalny?