Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WróżkaRoxana

Powróżę osobom w potrzebie!

Polecane posty

Gość Teresssa
chcę poznać pewnego damiana, ale znamy się słabo czy jeszcze w tym roku uda mi się go poznać?

Gość vademecum33
czy kiedyś będę szczęśliwa Ela 19.11.1975

Gość Taka jedna Justyna
Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Powiedz cos o naszym ziwazku? jaka przyszlosc nas czeka? i czy bedzie ona wspolna?

linkaaaaa: widze dużo zmartwień w twoim zyciu prawdopodobnie cały czas martwisz się o siebie i męża przyznaj szczerze przed sobą i mężem że w każdej chwili możecie zginąć. Warto zadbać o przyszłość. W górach czeka cie silne przeżycie jednak nie jest określone czy bedzie to dobre. Widzę bliźniaki ktore będą owocem czegoś szalonego

Gość jasiooo
Mozesz okreslić co to za zmiany i w jakim czasie ją poznam andrzej040476

Gość kobieta cierpiaca
ja 22.10.69 on 13.04.71 co widzisz w przyszlosci

boląca ósemka: Będziesz miała dziecko jednak czeka cie dużo wyzwań. Kontakt z lekarzem dobrze zrobi. szarmen222: Widzę wspólne lata które spedzicie razem jednak później urodzi się dziecko. Długi wyjazd jednego z was i nastepny który być może nigdy się nie zakończy. vademecum33: Swoim szcześciem kierujesz sama. Zmień otozenie Taka jedna Justyna: widzę zdradę i bląd który popełnisz przez który nie bedziesz szcześliwa jasiooo: Zniany to twoje przyzwyczajenia zaczniesz dbać o siebie bardziej. To ona Cie pozna. kobieta cierpiaca: Dużo nieporozumien . wyjaśnijcie je czym prędzej

Gość POZORY MYLĄ
Anna 05.10.1984 Czy znajdę pracę? Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe?

Gość A ja też mogłabym
Basia 02-12-1985 on Piotr 09-11-1976 czy jest mu teraz żal że mnie skrzywdził? i kocha to on mnie w ogóle?

Gość lola tola
joanna 20.11.81 on Lukasz 06.09.82 czy bedzie moim mezem ???? i czy bedziemy miec dzidzi??

Gość Malutkaaaaaaaaaaaa
Zostałam pominięta... :/ Malutkaaaaaaaaaaaa Ale będziemy razem juz niedługo czy muszę jeszcze poczekac? I dlaczego nie bedziemy szczesliwi? Mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat?

Gość boląca ósemka
Dzięki wróżko :) Od kontaktów z lekarzami już mi niedobrze się robi ;-)

Gość domiiiiii
ja 16.07.1990 on29.03.1989 czy bede z mateuszem i czy to bedzie cos trwałego ??

Gość vademecum33
czy się rozwiodę 19.11.1975 Ela

A ja też mogłabym: Widze z twojej strony ból z którym nie dajesz sobie rady . On wie że źle zrobił jednak nie zdaje sobie sprawy z tego jak ty to odbierasz.

Gość kasiaxxxxxxxxxx
a czy ma to sens na dłużej? Czy bedziemy razem..?kasia 3.2.92 i Piotr 20.02.92

Czy bede miala wlasne mieszkanie? Czy w tym roku wyprowadze sie z domu? Gabrysia 15.11.76

Gość marudamike
czy wrozka odnajdzie swoj rozum?

Gość POZORY MYLĄ
anna 05.10.1984 Jak sprawy uczuciowe?? Przez kryzys musze coś robić czy znajdę jakąkolwiek pracę?

Gość zagubiona w uczuciach
czy będę z mężczyzna sporo starszym ode mnie, Ewa 2.10.79

Gość Mistrz karate
Sławek 26.08.71 - czy żona szczęśliwie urodzi ?

Gość wrozkawydmuszka
zona ma na imie slawek? haha tak,urodzi,downa haha

Gość Anna 34
Anna 29.11.1975 moje finanse w najbliższej przyszłości? pozdrawiam

Gość Mistrz karate
wrozkawydmuszka idź się lecz !

lola tola: Małżeństwo przed wami a późniewj smierć członka rodziny . Dziecko przyjdzie na świat kiedy przestaniecie cierpiec Malutkaaaaaaaaaaaa: Przed wami duży błąd jedno z was nie bedzie umiało wybaczyć domiiiiii: Widzę że ktores z was jest jeszcze niedojrzałe i nie oczekuje stałego związku vademecum33: Rozwód nie bedzie rozwiązaniem. slonce76: Widzę wielką kłótnie związaną z mieszkaniem kasiaxxxxxxxxxx: oczekujesz od niego za wele. on nie myśli o poważnym związku POZORY MYLĄ: Już teraz zacznij szukać tego co cie cieszy Mistrz karate: Dużo zmarwień nie załatwi sprawy twoje dziecko bedzie zdrowe

Gość Mistrz karate
to nie twoje dziecko,zona sie puszcza

Gość linkaaaaa
""" linkaaa: witam, ja paulina 23 11 1984 mąż paweł 18 04 1983 czy uda nam sie kiedys poczac dziecko? czy bedziemy dlugo zyli czy ktores z nas umrze mlodo?- przesladuja mnie koszmary z tym zwiazane.. z gory bardzo serdecznie dziekuje za wrozbe! WróżkaRoxana linkaaaaa: widze dużo zmartwień w twoim zyciu prawdopodobnie cały czas martwisz się o siebie i męża przyznaj szczerze przed sobą i mężem że w każdej chwili możecie zginąć. Warto zadbać o przyszłość. W górach czeka cie silne przeżycie jednak nie jest określone czy bedzie to dobre. Widzę bliźniaki ktore będą owocem czegoś szalonego """ przepraszam ale jesli moglabym prosic konkretniej.. planuje podroz w gory w najblizszym czasie! z czym zwiazane jest to przezycie? blizniaki owocem czegos szalonego? chodzi o romans? jednak nie doczekamy sie z mezem wlasnego potomstwa tak? Martwie sie tylko i wylacznie z powodu tych glupich obrazow bo nie wiem co oznaczaja na dluzsza mete.. jeszcze raz bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.

Gość zagubiona w uczuciach
28.08.2009] 22:19 [zgłoś do usunięcia] zagubiona w uczuciach czy będę z mężczyzna sporo starszym ode mnie, Ewa 2.10.79z zostałam pominięta