Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny swiat

Czy matka moze nienawidzic swoje dziecko????

Polecane posty

Gość dziwny swiat

moja matka mnie nie nawidzi ,wszystko co robie jest zle lub nie tak jak ona chce .Zadrecza mnie onrzuca wyzwiskami ,robi wyrzuty .czy to jest normalne ?????jak matka moze dziecku chcec zaszkodzic .to dreczenie trwa juz wieki ,probuje sie od tego uwolnic lecz bez skutku caly czas jak urywam z nia kontakt by mnie juz nie przesladowala dzwoni do moich znajomych o nr tel itd itd.Po jej zachowaniu twierdze iz mni enienawidzi i czerpie emocjionalne korzysci z dreczenia mnie .Ma ktos taki przypadek?

Gość dziwny siwat
co zrobic zeby przestala gdy slowa nie pomagaja????

Gość ffffffffffffffffffffffff
powiedz jej ze przepraszasz ja ze źle robisz i wybaczasz :o Nie mam słów.

Niech znajomi powiedzą jej, że nie mają już z Tobą kontaktu.

Amant... Aborcja raczej nie ma tu nic do rzeczy. Czasem "matki" specjalnie chcą mieć dziecko aby im układać całe życie, by mieć kogo dręczyć itp.

Gość przeżyłam coś podobnego
Strasznie ci dokucza., ale ja myślę że jej na tobie zależy, tylko, że nie może się z tobą dogadać. Moja matka potrafiła nażreć się na moich oczach a ja byłam głodna, ale teraz wiem, że była ograniczona pod względem uczuciowych, i kochała mnie na swój sposób. Bijąc mnie aż się zmęczyła, nie dbając o mnie i wyolbrzymiając moje niedociągnięcia - po prostu starała się chronić swoją panieńską pozamałżeńską córkę - a moją przyrodnią siostrę. Ona - moja matka - miała już panieńskie dziecko do kochania, zrobione z miłości , a ja byłam tylko potrzebna po to żeby jej dziecko miało dach nad głową. Po to wyszła za mąż, żeby jej dziecko miało adoptowanego ojczyma i nazwisko jak wszyscy w naszej rodzinie. Dlatego powinien być zakaz wychodzenia za mąż kobiety która ma już dziecko z innym mężczyzną i robienia wspólnego już małżeńskiego dziecka. Ja nigdy nie wezmę za męża chłopa który ma już dziecko z inną, bo moje dziecko będzie olewać. Tak jak moja matka mnie olewała.

"ffffffffffffffffffffffff Amant... Aborcja raczej nie ma tu nic do rzeczy. Czasem "matki" specjalnie chcą mieć dziecko aby im układać całe życie, by mieć kogo dręczyć itp. " Nie chodzi mnie o czasem ale o takie przypadki gdy nie chcą:P.

Zawsze moga oddac komus normalnemu swoje dziecko.

Gość Paulaa-a7
to mozliwe, mieszkalam kiedys z dziewczyna ktora miala dziecko z wpadki, wyznala mi ze go nienawidzi i ze nienawidzi swoich rodzicow i ze do nikogo nie jest przywiazana emocjonalnie, a w domu miala tak samo jak ty wiec automatycznie stala sie taka jak matka.... wspolczuje ci ile masz lat? jak mozesz to sie wynies z domu zanim oszalejesz