Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednatakajedynaaa

smeiszy mnie moja kumpelaa!!

Polecane posty

Gość jednatakajedynaaa

mam 22 lata i 2 letnie dziecko - ok moze za szybko ,ale finsowo jest nam zaj**iscie wakacje ,mieszkanie ,dwa auta .Ona ma 29 lat i caly czas narzeka na swojego chlopaka ktory ja zdradza ,na to ze pragnie zostac juz matka i wlasnie stracila prace. Dzisiaj myslala ze popsuje mi humor ,ale przeliczyla sie .Odezwala sie ze jedzie na impreze do clubu z jej facetem i jego kolegami ze sie odj**ala i jakie to ona ma zaj**iste zycie -ja przytakiwalam dla jej spokoju ona mysli ze ja zaluje ze nie moge chodzic na imprezy tak czesto jak ona?? -myli sie bo mnie dyskoteki nie bawia juz od 17 roku zycia nie widze wtym nic fajnego poprostu ! .Ja natomiast swoj wolny czas wole spedzic w kinie na zakupach albo na zagranicznych wycieczkach..nie rozumiem takich ludzi... co ja za to moge ze ona ma skopane zycie??

Gość A co my mozemy
Na to xe masz skopany beret?

Oj chyba nie jesteś taką idealną panią w perfekcyjnym świecie, że tak cie boli to, że ona jedzie na imprezę i się cieszy z tego, że ładnie wygląda... No tak ale ty masz dwa auta :classic_cool:, na pewno nie zazdrościsz bidulce singlowego życia, bez pieluch i gotowania obiadków:)

Och jeździsz na zagraniczne wycieczki! Och nie doczytałam. Ale ci zazdrosze twojego życia. A koleżanka PODŁA! Zepsuć humor ci chciała, co za potwora z niej. :classic_cool:

Gość autorkatopikuu
nie cieszy sie bo mowi ze mi zazdrosci ze mam dziecka ,czasami az placze i musze ja pocieszac ;) wiec zazdrosci mi tych kupek:P hehehe zazdrosci mi odpowiedzialnego faceta no i zycia w luksusie niestety ale taka jest prawda NIE WSZYSCY MOGA MIEC TAK DOBRZE jak JA

Gość jestescie bardzo mONdre
prawda jest taka, że wszystkie baby są zazdrosne, łącznie z autorką i wszystkimi, które sie wypowiedziały w tym topiku.

Gość upiiiiiiiiil