Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behemo

faceci ktorzy znaja sie na samochodach

Polecane posty

Gość behemo

mam Peugeot'a 306 z 'pilotem' do radia przy kierownicy, chce zmienic radio i widzialam takie radia z funkcja 'pilota' i teraz moje pytanie: czy trzeba jakos podprowadzic kable do tego pilota (ten pilot jest przy kierownicy, wiecie, tak ja kierunkowskaz, poglasniam, pociszam, zmieniam stacje). Poradzcie bo nie wiem, a nie mam w domu chlopa ktory by mi doradzil... Thanks

jeśli masz radio fabryczne to pewnie ma specjalnie dedykowanego pilota dla siebie zwykle nowe radia które mają funkcję pilota potrzebują pilota tej samej firmy zakupionego oddzielnie

Gość Niestety sama nic nie
zdziałasz, bez kabli się nie obejdzie, podjedź do serwisu car audio bądź do zwykłego serwisu gdzie zajmują się sprzętami elektronicznymi lub do jakiegoś elektromechanika i oni to rozpracują. Na drugi raz lepiej sprecyzuj pytanie i pisz dokładniej bo nie można zrozumieć o co Ci chodzi... ;)

Gość AUDIOFEEL
Aby pogłaśniać i pociszać do woli musisz znaleźć wprawnego mechanika, który będzie potrafił wprowadzać umiejętnie kabelek, aby raz było głosniej a raz ciszej. Głośność może zależeć od grubości kabelka- generalnie mechanicy lubią GŁOśNO!!

Gość behemo
czyli tak jak myslalam, musze kupic kable, widzialam takie radio Alpina i kabelki do tego, tak zrobie... A co do Ciebie Audiofeel, to tez lubie glosno, ale niestety nie mam kolo siebie mechanika ktory by podprowadzil kabelek...

Gość Radiomechan
Jeśli nie masz przy sobie takiego to mogę ci pomóc pospinać kabelki...coś nie coś wiem na ten temat...skąd jesteś?

Gość behemo
Radiomechan, dzieki za propozycje, ale chyba nie skorzystam. Bede musiala obejsc sie bez kabelka na chwile.

Gość behemo
Ludzie, wcale nie szukam faceta, nie potrzebuje internetu zeby sobie kogos znalesc.

Gość zarobiony facet
ten pilot do zdalnego sterowiania radia ma końcówkę mini jack, także znajdź radio które jest z nim kompatybilne (większość sony na pewno). Jeżeli radio masz założone, to z kabli z kieszeni radia na pewno wyjmiesz prawidłowy. Tym niemniej montaż radia zostaw zawodowcom. Wezmą 20 zł, a na pewno będzie dobrze.