Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_gag

dodatkowa praca w domu - w UK

Polecane posty

Gość aga_gag

Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was mieszkający w UK pracuje w domu? Mam małe dziecko i chciałabym dorobić. Czy macie jakieś namiary na sprawdzone firmy , które oferują taką pracę, np. wklepywanie danych do kompa, składanie kartek, cokolwiek? Pozdrawiam serdecznie! :)

Gość 7.10
ja dorabiam w domu czyli jestem niania pomysl o tym mozna zarobic a same pieniadze nie przyjda przy dwojce dzieci mam 830 funtow na miesiac jednym zajmuje sie po 8 godz dziennie drugim po 6

Gość gggggggg
mozesz napisac ile placa Ci za opieke nad dzieckiem za godzine

Gość aga_gag
a może ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje? :)

Gość Maryśka_bebiko_32
To moja rada dla ciebie : Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Wiem jak jest w tym okresie w UK - zero roboty ! albo jakieś tyranie na sortowaniu bananów, bo reszta jak Debenham, Asda itp stoją bo nie ma roboty. Spróbuj sposobu który ci podałam, ja wydawałam funty na pierdoły - raz przelałam 100 funtów (po cichaczu bo Mariusz by mnie chyba zabił :P) zagrałam i działa. Teraz mnie chwali i ma pretensje czemu mu nie powiedziałam, bo zgodził by się :P mhm hehe. Tak więc powodzonka :* Pozdrawiam świeże mamy :)