Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffff

moja fantazja

Polecane posty

Gość ffffffffffffffffffffff

jedziemy razem samochodem jest ciemno wracamy z iprezy jestem pijana ale Ci ufam i kocham jestesmy parą idziesz siku mam poczekać wsamochodzie dlugo Ci ie ma denerwuje się wysiadam idę i widzę jak...robisz siku.. nie mogę się opanować w mojej głowie pojawia się pomysł....jak tylko go zobaczyłam nie wytrzymałam stanałam przed tobą zdjełam bluzkę na ramiączką i spodnie jesteś kumaty więc długo nie musiałam tłumaczyć

Gość fffffffffffffffffffffffff
kazałeś mi zdjęc stanik i majtki wstydziłam się rozejrząłam czy nie ma nikogo mówiłeś że mam się nie bać..i nie pierdolić zdjełam więc uklękłąm przed Tobą pieściłam go wargami... dotykłaęs moich włosów rusząłes lekko biodrami po chwili przycisnąłes do rzewa.. i wszedłeś gwałtownie syknałam poruszłaś się szybko z charakterystyczną dla Ciebie siłą

Gość fffffffffffffffffffffffffffff
mówiłeś "kocham Ci etak piepszyć suko " trzymałeś mnie z w włosy i posuwałes przy tym drzwie krzyczalłam z rozkoszy bardzo szybko oddychaliśmy moje ciało przechodziły dziwnie dreszcze soki spływały mi po udach

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
nie miałąm siły już jęczeć Ty też nie..

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
po chwili musieliśmy uciekać bo zjawiła się straż mieiska niestety nasze rzeczy zostały i prowadziles nago konczyłam Ci go w samochodzie jak prowadziłeś bo chciałam poczuć Twoje nasienie Panie.. wytrysnąłęś wp prost na moja twarz jak jechaliśmy 150 na godzinę

Gość dobreeeeee
:D

Gość ooonnniiiiii...
cienizna ta twoja fantazja

Gość zboczonyzięć
"wytrysnąłęś wp prost na moja twarz jak jechaliśmy 150 na godzinę " to było niezłe:D

Gość problem jest gdzie indziej
W sprawie wytrysku przy 150 km/h przypomniał mi się taki dowcip: Wypadek samochodowy. Kierowca siedzi w pokiereszowanym samochodzie z wybałuszonymi oczami, a policjant zwraca się do niego z ojcowskim pouczeniem w te słowa: - No i widzi pan? Pan zapiął pas i nawet pan nie draśnięty, a pana kobita nie zapięła i teraz się wala tam w krzakach z penisem w zębach...

Gość hahahahhhhhhhha
hahaaha

Gość 999999999999999