Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

Bierze tabletki i krzyczy

Polecane posty

Witam. Mam problem. Bierze tabletki anty i krzyczy na mnie praktycznie codziennie. Powinienem zerwac?

Gość oszalałes......
ale masz powód ale to co pewnie dopiero zaczeła ?

No mam, bo ją kocham. Nie pozwole jednak zeby na mnie bezakarnie krzyczała. Mam jej zajebac?:( czy co ? Ja mam 16 ona 15 lat.

A to dziwne, że krzyczy. Ja miałam tak przez pierwsze pół roku. Zrzędziłam, albo, dla odmiany, wszystko mnie rozczulało (np. kotek na dywanie :D ). A może krzyczy, jak ją posuwasz?:P To gratuluję :P

hehe pieprzowa :) rozpracowałas moja prowokacje :P congratulations. A tak ps. no czasami krzyczy, ale ogolnie wyzwala orgazm wijąć się nogami omiedzy moimi :]

Masz szczęście, że nie zacisnęła ud, przytrzymując Twoją twarz podczas francuza. W takim uścisku byś się udusił, a ona krzycząc by nie zauważyła :D

NIe no jak minetka to nozki szeroko, po prostu wielkie V. Swoją drogą to fajnie sie wije jak juz dochodzi :D Jakby chciała gdzies isc ale eee eee nie da rady :P

A to chyba każdy. Ile razy TŻ musiał się uchylać, bo dostałby z łokcia czy innego kolana :D

Osz ty ! to w ilu wy to robicie ze tam są "inne kolana" ? :P Trójkąciki czy sexparty?

Ojj, nie, nie, mój to taki zazdrośnik, zjadłby mnie, gdyby tam było takie totalnie inne kolano :) Miałam na myśli, że wielu facetom powinno się krzyczeć w czasie orgazmu "Kochanie, kryj się!", żeby mu taka orgazmująca nie strzeliła przypadkiem

Ehh... Ironizowałam. Dobrze, nie będę już narażać niczyjej anielskiej cierpliwości rozmową :P Ciao

Nie o to chodzi, jak patrze na moja łazienkę, to mi się żyć odechciewa, że to trzeba sprzątnąć, a ja wczoraj ognisko organizowałam i dziś... Obudził się we mnie zwierz (leniwiec) i "łeb mnie nap... napadowe bóle głowy mam" [jak to w Ani Mru-Mru określili]

Ja wczoraj oznajmiłam TŻ-towi: "Ja Jane, Ty Tarzan". Ja wybieram, ty nosisz :) I cieszę się z teraźniejszej perspektywy, że zrobiłam to wczoraj.

Gość foto-kit
Amaleta, od dziś będę się słuchać "starszych". ( wczoraj zobaczyłam fotę tego z świecącym nickiem :O ale tą prawdziwą, myślłam kiedyś ze to inny koleś) -paznokcie maluj na bordowo, jeśli mogę coś doradzić

Gość Reqres zostaw ją
radzi Ci to babka lat 80 🖐️

Gość foto-kit
nieważne ... wczoraj nawet skasowal ten topik w ktorym byla jego fota, brak slow na jego "urodę" a ciemny lakier stosuję tylko na wyjątkowe okazje, bo nie przepadam za takimi kolorkami milego weekendu 🖐️

Ale efekt jest tego warty! :) Mój TŻ to się wręcz łasi, jak mnie widzi w wersji "czern-biel-czerwien". Bo kiedy muszę założyć białą koszulę i czarną ołówkową spódnicę, to nie wyobrażam sobie nie dodać do tego czerwonej szminki. No a jak szminka, to i paznokcie :D i biedny TŻ napatrzyć się nie może :)

Gość A czemu bordowe schną 2h
- Ciekawski :)

Oh, pół łazienki za mną. Idę walczyć dalej. Nawet odkręciłam te kratki wentylacyjne u góry i tam wyczyściłam. Dobrze, że nikt mnie nie wystraszył, bo balansowałam na palcach na jednej nodze. Na krawędzi wanny :) Prace domowe są niebezpieczne!

Gość z rasta wyrastam
Regres bierze tabletki i krzyczy

Gość jbdjknm
czy ty chooju nie widzisz ze to podszyw zalozyl temat :o

Gość moje szare komurki
tak czy siak podszyw nie podszyw ale kto wie co Regres robi jak mu neta nagle odepna hahahaha

Gość jbdjknm
no wlasnie ,kogo wtedy wezmiesz na tapete :)

Gość zbieraj dowody na zło
oj nawet podszyw regresa ma pannę smutne :(