Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daewooooo

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość daewooooo

nagle, zupelnie nie wiem od czego zaczelam odczuwac swedzenie w miejscu intymnym. Robie nasiadowki z rumianku, dzis kupie jeszcze tantum rosa. chce kupic tez masc z wit a lub masc alantan -mozna je stosowac w poblizu wejscia do pochwy??? clotrimazolum mi nie pomaga. Do lekarza nie pojde bo dopiero co bylam i skonczylam juz kuracje lekami...

Gość tylko xxxx
wytrysk nasienia do środka lub na wargi sromowe i wcieranie spermy, gdyż sperma ma właściwości lecznicze, np. zauważono mniejszy odsetek raka szyjki macicy u kobiet przyjmujących spermę do środka waginy. Poza tym mycie szarym mydłem i hartowanie letnią i coraz chłodniejszą wodą.

Gość daewooo
moze sie jeszcze ktos wypowie?:D blagam:P

Maść z witaminą A można na zewnątrz, tyle, że ona chyba bardziej pomoże przy odparzeniu i podrażnieniu mechanicznym, nie wiem czy się nada przy infekcji. Kup sobie może też jakiś probiotyk do łykania aby odbudować prawidłową flore bakteryjną. Do robienia nasiadówek dobra jest też kora dębu

Gość daewoooo
dziekuje:) myslslam o probiotyku ale czy mam kupic taki do stosowania dopochwowo czy doustnie ps. a co z mascia alantan chyba sie nadaje z tego co czytam: " Wskazania do stosowania Maść stosuje się w leczeniu trudno gojących się ran, oparzeń (także słonecznych) oraz w przewlekłych stanach zapalnych skóry przebiegających z nadmiernym złuszczaniem i rogowaceniem (atopowe zapalenie skóry, wyprysk, łuszczyca i inne choroby skóry). Wskazaniem do stosowania maści są płytkie owrzodzenia, ubytki skóry i błon śluzowych. Zawarta w maści alantoina działa przeciwzapalnie i ściągająco. Przyspiesza ziarninowanie i pobudza tworzenie naskórka. Powoduje szybkie oczyszczanie ran i ułatwia oddzielanie się tkanek martwych. W postaci maści alantoina może być stosowana nie tylko na skórę, ale i na błony śluzowe. W stanach zapalnych błon śluzowych zapewnia ich prawidłowe nawilżenie, a także oddzielanie zalegających strupów. Dzięki skojarzonemu działaniu alantoiny i składników podłoża lek poza łagodzeniem stanów zapalnych skóry usuwa objawy nadmiernego rogowacenia i złuszczania".

Alantanu nigdy nie stosowałam, ale z opisu wynika że można je stosować na błony sluzowe. Do do probiotyku to chyba możesz kupić i taki i taki ;)

Gość moja metoda to
globulki propolisowe dopochwowe, po tym srodki doustne. po 1 opakowaniu przez dluzszy czas biore je co 2 dzien profilaktycznie

Gość daewooo
wolalabym jeden heh zapytam pani w aptece moze mi doradzi:D i kupie ten alantan bo odbudowuje naskorek itp. z opisu wyglada fajnie:)