Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiiiikka

moja figura-proszę o ocenę i poradę!!!

Polecane posty

Gość moniiiiikka

odchudzam się od jakiegoś czasu, trochę udało mi sie zrzucić. jednak celu, jaki sobie wyznaczyłam jeszcze nie osiągnęłam. tak sobie jednak myślę, że może starczy?? nie jestem do konca pewna, nie umiem spojrzeć na siebie obiektywnie. posze wiec oceńcie i poradźcie ewentualnie czy mogę zaprzestać juz dietkowania i jakimiś ćwiczeniami poprawić daną partię ciała? wzrost 166 biust 90 pod 72 talia 66 biodra 87 udo 51 łydka 35

Gość wg mnie to super
tz mam 166 , w biuscie 87, pod 72, talia 67, tylko wlasnie rpboelm jest pupa i uda...wlasnie do takich wymairów jak ty daze...wg mnie jestes idelana i ja juz bym sie nie odchudzlaal na twoim miejscu.

Gość moniiiiikka
nie wiem dokładnie, jakie miałam wymiary jak zaczęłam a czy to istotne? chcę tylko wiedzieć, czy teraz jest już w porządku czy lepiej sie jeszcze pomęczyć?

Gość moniiiiikka
:-) dzieki za miłe słowa kurcze, chciałabym mieć takie pozytywne zdanie na swój temat, ale jakoś nie mogę poweidzieć sobie " jest dobrze" szczególnie talia i uda mnie niepokoją a Ty ile masz w w dole, że sie martwisz?

Gość moniiiiikka
jak sobie przypominam jak sie kiedyś mierzyłam to było biust 92-94 talia 72 biodra 91 udo 55-56 lydka 36-37 jakoś tak

Gość wg mnie to super
no dobra przynzam sie.... pupa- 96 ,a udo- 57!!!!! tak chcialam bym z tych partii zrzucic po 7 cm i bedzie extra...wg mnie naaprwde daj sobie spokoj ...jestes szczupla teraz tylko o to dbaj.....

Gość Borsuk_morski
Ale czy dla Was nie jest jeszcze oczywiste, ze ilosc kg na ciele nie jest najwazniejsza? Czy wazysz 55, 57 czy 60 to nie ma to najmniejszej roznicy, jesli nie jest to jakas ogromna nadwaga. A ogromna nadwaga jest zla, poniewaz w destrukcyjny sposob wplywa na psychike osoby ja posiadajacej.

Gość moniiiiikka
no to rzeczywiście masz trochę do zrzucenia, szczególnie przy małej górze. ale wszystko jest do zrobienia :-) zamierzasz dietkować czy ćwiczyć? samanta tak tak, na obraz człowieka składa sie wiele, nie tylko wymiary. ale akórat tutaj nie chcę ani o skórze, ani o ubiorze, ani też o wykształceniu rozmawiać. pytam tylko o figurę

Gość moniiiiikka
borsuku a kto mówi, że kg są najważniejsze??

w takim razie MOnika nie da się odpowiedzieć na Twoje pytanie :) może być laska szczuplejsza od Ciebie wymiarowo a cała galaretowata i grubsza od Ciebie z jędrnym, sprężysztym ciałem i wiadomo kto wygląda lepiej :)

Gość Borsuk_morski
Ty w ten sposob niejako postrzegasz siebie, bo rozlozylas sie na czynniki pierwsze ;) Naprawde to nie ma znaczenia, dla innych, czy masz w lydce 35, czy 34cm. Zle sie dzieje, ze to ma znaczenie dla Ciebie, bo okresla to sposob w jaki postrzegasz wlasna osobe.

Gość wg mnie to super
raczej glwonie dieta,niestety cwiczenia na mnie nie dzialaja... ale i tkab ede chodzic na jakies aerobowe ,ale chce sie bardziej skocnetrowac na diecie- jem bardzo duzo weglowodanow i to mnie gubi.... oczywsice juz wiele razy probowalam ,no ale nadal jestem jaka jestem ;-)

Gość moniiiiikka
samanta jak nie pytam "jestem ładna" tylko pytam o F I G U R Ę, bo np. stan mojej skóry i jędrność tyłka potrafię określić sama.

Gość moniiiiikka
a ja sie trochę boję dalej dietkować i z resztą zmęczona tym jestem nieco. boję sie, bo przy diecie poleci pewnie nie tylko z brzucha ale i z biustu, a tego bym nie chciała :-(

naprawdę?? :P wklej zdjęcie, to może ktoś będzie umiał ocenić tę prześliczną figurę - bo ja na podstawie samych wymiarów nie widzę osoby. same centymetry nie składają się na F I G U R Ę

Gość wg mnie to super
a ile czasu sie odchduzalas?

Gość moniiiiikka
już ją oceniłaś pisząc "prześliczną" :-p widać, nie do konca wiesz, co piszesz takze może "Pani już podziękujemy"?? :-) odchudzam się jakoś od czerwca, ale z przerwami :-)

sprawdź w google co to ironia ;) ja przy podobnym wzroscie mam lepsze wymiary :o i co, odchudzisz się jeszcze bardziej? Morski Borsuk ma chyba rację w twoim przypadku..

Gość moniiiiikka
a ty sprawdź sobie co to figura, bryła i w jaki sposób można ją opisać...bo jak Ci Pani w szkole podstawowej ( taką pewnie zaliczyłaś?? bo wyżej to nie sądzę..) dała na lekcji matematyki np. i kazała sie na jego temat wypowiedzieć to raczej nie chodziło jej o to, żebyś podała kolor, fakturę itp. tylko wymiary właśnie.... a ta twoja ironia kiepska, oj kiepska bo ja sie swoją figura nie podniecam, wręcz przeciwnie. ponadto zdaję sobie sprawę z tego, że można mieć lepsze wymiary i że wiele kobiet takie ma, wiec nie wiem po co piszesz o sobie?

Gość moniiiiikka
*np. sześcian

poziom matematyki z szkoły podstawowej ogarniam :D zatem, jeśli porównujesz się do sześcianu (rzecz jasna pustego w środku ;) ) to mogłabyś popracować nad WYMIAREM TALII i BIODER (zeby je "wyrównac" z biustem) - na przykład ja się jednak do bryły nie przyrównam, na jakość mojego ciała nie wplywają tylko centymetry :) mozna mieć 90-60-90 i mieć beznadziejną figurę, a mozna mieć znacznie mniej "chodliwe" wymiary i mieć lepszą najbardziej popracuj nad samooceną, bo chyba tego ci brakuje najbardziej, skoro szukasz pochwał na forum..

Gość Borsuk_morski
Eh, przestancie sobie dogryzac, bo to ani 1-j, ani 2-j dobrze nie robi. Nikt jeszcze nie udowodnil, ze obrazanie sie pomaga w lepszym zyciu, ale jest to udowodnionie, ze przeszkadza. Lepiej rozpoznac dlaczego tak sie siebie postrzega i cos zmienic, zeby lepiej sie zylo.

Gość moniiiiikka
1) zE szkoły :-O 2) do niczego się nie porównuję, nie wiesz jak rozwinąć skrót np.? to o sześcianie nie miało się tyczyć mnie, tylko znaczenia słowa "figura" 3) rację masz w jednym - na JAKOŚĆ ciała nie wpływają tylko cm. z tym, że ja nie o jakość pytam a o figurę. niemożność dogadanie sie z Tobą polega tutaj na tym, że Ty nie rozumiesz znaczenia tego pojęcia. figura to figura i jak dwie laski maja takie same wymiary to automatycznie mają taką samą figurę, choć oczywiście jedna moze wyglądać lepiej od drugiej jak np. ma właśnie jędrne ciało, gładką skórę itp. ale obie wcisną się w ten sam rozmiar jeansów. nie pojmujesz>??

Gość moniiiiikka
a co do samooceny, to istotnie mam z nią problem i dlatego ten temat - chcę , żeby ktoś mnie ocenił, bo sama nie umiem. ale nie wiem, gdzie się doczytałaś, że oczekuję pochwał?