Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewek284

rozstępy na piersiach

Polecane posty

Dziś rano z przerażeniem stwierdziłam że mam rozstępy na piersiach jestem w 23 tygodniu i od początku dbałam o nie regularnie na brzuszku póki co jeszcze ich nie ma .... ale czy jest jakiś sposób żeby pozbyć się tych które już są ???

raczej są małe szanse, zeby pozbyć się tych rozstepów, które już są, być może można je delikatnie zmniejszyć. Można łągodzić powstawanie rozstepów w ciązy stosując dobre kosmetyki, ale to przede wszytkim uwarunkowania genetyczne decydują o tym czy ona będą i ile. Ja jestem na przykład w 8 miesiącu i nie mam ani jednego (a nie stosowałam kremów od początku), innym kobietom zaczynają się pojawić już w trzecim, czwartym miesiącu - nie ma zasady

Gość zaraz mamuśka
rozstepow juz nie zlikwidujesz, one sa jak blizny zostaja do konca zycia. pozniej tylko z fioletowo-granatowych zrobia ci sie biale i beda wygladac dokladnie tak jak blizna. mi rozstepuy wyszly tylko na piersiach juz w 4miesiacu mimo stosowania kremow i innych badziewnych kosmetykow ktore sa i tak nieskuteczne.niestety ale rozstepy wychodza jak sie za szybko tyje chudnie czy w tym wypadku rosnie nic na to nie poradzisz