Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna 14793

Czy jestem w ciąży ?? Pomocy

Polecane posty

Gość Bezradna 14793

Witam. Ostatnio kochałam się z moim chłopakiem przez 3 tygodnie co sobota. Ni8e zabezpieczaliśmy się, ale przed wytryskiem wyciągał go a potem władał znów. Ja od k8ilku dni źle się czuje. Rano mi niedobrze czasem robię mi się słabo i muszę usiąść bo bym upadła. Mam dziwne nastroje. Wczoraj np byłam smutna zła nie wiem na co a dziś wes9oła jak skowronek. Ale właśnie dziś skończył mi się normalny okres. Czy jestem w ciąży ???

Skoro mialas normalny okres to małe prawdopodobieństwo abyś była w ciąży. W ciąży może wystąpić krwawienie w dniu spodziewanej miesiączki ale jest ono słabsze od normlanego okresu. Jeśli się martwisz i masz takie dziwne objawy to zrób poprostu test ciązowy i będziesz pewna:) Powodzenia:)

Gość nananananala
Jeśli okres był jak najbardziej normalny, to raczej w ciąży nie jesteś, ale test warto zrobić. A tak na przyszłość lepiej zmieńcie metode antykoncepcji. O ile jeszcze przed wystryskiem plemników wydziela się niewiele i jeszcze mniej jest zdolnych do zapłodnienia - więc szanse na ciąże są małe. O tyle wkładanie penisa po wytrysku jest niebezpieczne bowiem zdrowe plemniki pozostają wewnątrz penisa i mogą się wydostać do pochwy - co też grozi ciąża. Szanse są zdecydowanie mniejsze niż przy normalnym stosunku, ale są!