Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamela234

PŁODNOŚC A TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość pamela234

Dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat tabletek antykoncepcyjnych i płodności...słyszalam ze płodnośc po odstawieniu wraca u kobiet nawet po 2 latach...jest to kwestia bardzo indywidualna...aczkolwiek z autopsji wiem że po odstawieniu trzy miesiace temu tabletek( które swoją droga brałam 3 lata) byc moze właśnie powodują to, z czym mam problem - kłopoty z zajściem w ciążę:( Bardzo chciałabym mięc juz dziecko..a jednak nie udaje się..niektórzy mówią, że to kwestia czasu, gdyż za bardzo z mężem się staramy:), niektórzy, że to konsekwencje brania hormonów...czy ktoś wie jak to jest z odzyskaniem tej płodności, bo nie chciałabym na nią czekac aż 2- óch lat...:( będę wdzięczna jak coś mi doradzicie kobietki.....

Gość ale przecież po tabletkach
płodność wzrasta, jest nawe większe ryzyko blizniaków w pierwszym cyklu po odstawieniu bo jajniki wznawiają prace. Pierwsze słysze do dwóch latach powrotu do płodności...

Gość gruszkakula
3 miesiące starań bez efektu to nie są żadne problemy z zajściem w ciążę. ZDROWEJ parze, regularnie współżyjącej daje się spokojnie rok, zanim się zacznie mówić o problemach z płodnością. Więc się wyluzuj i postaraj się nie mieć zbyt dużej jazdy na tę ciążę, bo stres może nawet zablokować owulację. Czerp przyjemność z seksu, a wtedy dzidziuś przyjdzie.