Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Znowu ty, prawik?! :O Inne topiki ci się znudziły... Wróciłam i znowu mam ponad stronę zaległości :O Jensen - to nie wiek świadczy o dojrzałości, ani wpojenia z dzieciństwa. Tak z przykładu: moja babcia brzydzi się osobami na wózku, z kolei ja brzydzę się jej nastawienia. Mój system wartości wziął się w większości ode mnie samej - ja po prostu uważam, że człowiek niepełnosprawny nie jest w niczym gorszy! "Pewnie zamiast lalkami bawiła się autkami, stąd brak uczuć." Ja się bawiłam autkami a mimo to jestem wrażliwa na to, co mnie otacza :).

Prawiczku: Kurcze.. nie mam cierpliwosci do Ciebie... Ale nie dam sie sprowokowac;/ koniec rozmowy;/ jakby był powód to bym jechała ale nie ma;/

Fundor: Kurcze, chciałam dobrze, a ten Prawiczek taki strasznie niemiły jest:( Zgorzkniały...

" Prawiczku: Kurcze.. nie mam cierpliwosci do Ciebie... Ale nie dam sie sprowokowac;/ koniec rozmowy;/ jakby był powód to bym jechała ale nie ma;/" Po prostu nie pisz bzdur, że się jakaś dla mnie znajdzie skoro tego nie wiesz. Po co oszukiwać kogoś? :classic_cool:🖐️ Czujesz się lepiej, że powiedziałas coś miłego, co wcale nie jest zgodne z prawdą? 🖐️

Prawiczku masz nad swoja podswiadomoscia pelna kontrole, ale jesli wmowiles sobie, ze jej nie masz, to stalo sie to faktem. Polecam ksiazke "Potega podswiadomosci"

Bez komentarza. doktor House- masz anielska cierpliwość. ;] Prawiczku- no tak, Ty wszystko lepiej wiesz...;/;/

"Prawiczku masz nad swoja podswiadomoscia pelna kontrole, ale jesli wmowiles sobie, ze jej nie masz, to stalo sie to faktem. Polecam ksiazke "Potega podswiadomosci"" :D Jeżeli zewnętrzne przesłanki przez lata wskazywały na to, że człowiek jest beznadziejny, to znaczy, że taki jest. :classic_cool:🖐️ A jezeli taki jest to tak myśli. Sztuczna zmiana nastawienia niepoparta żadnymi bodźcami z zewnątrz jest nic nie warta, gdyż człowiek szybko zostanie sprowadzony na swoje miejsce. :classic_cool:🖐️ "Wielu jest gorszych ludzi. " Pytam się, jakie są jej kryteria. 🖐️

"Prawiczku- no tak, Ty wszystko lepiej wiesz...;/;/" Ja nie wiem lepiej w ogóle nie wiem co przyszłośc przyniesie ale Ty też tego nie wiesz, więc po co piszesz, że znajdę skoro nie możesz dac mi żadnej gwarancji? :classic_cool:🖐️ To jest tylko puste pocieszanie,bo tak wypada. 🖐️

Prawiczku: wmawiasz sobie beznadziejnosc.. użalasz sie nad soba w ten sposób????

Ja nie mam cierpliwości do takich ludzi jak prawiczek :O Chcesz znać moje kryteria? Ty jesteś najgorszy mam nadzieję, że ta odpowiedź cię satysfakcjonuje, bo rozmowa z tobą nie ma sensu.

Pytam się, jakie są jej kryteria. Kryteria zaleza od norm, to, ze normy propagujace nienawisc sa zle pokazala nam 2 wojna swiatowa.

Ty sobie nie znajdziesz dziewczyny bo sobie sam to wmowiles. jaka kobieta chciala by faceta, ktory wmawa sobie beznadziejnosc ? Chcialbys kobiete, ktora wmowila by sobie, ze nigdy nie znajdzie faceta ? Mysle, ze nie bo sam Jestes niesmialy prawdopodobnie i obawial bys sie jej reakcji.

"bo rozmowa z tobą nie ma sensu." Nie tyle rozmowa ze mną nie ma sensu, co po prostu jestes nafaszerowana ideałami, których nie potrafisz wytłumaczyć. :classic_cool:🖐️ Człowiek niepełnosprawny jest gorszy od niepełnosprawnego w wielu czynnościach. Oczywiście ten sam człowiek możę być lepszy od pełnosprawnego fizycznie w wielu innych ale potencjalnie ma ograniczone możliwości. Zatem jest gorszy w wielu dziedzinach życia. 🖐️ Dziwne, że w przypadku ograniczonego potencjału intelektualnego(nie piszę o upośledzeniu umysłowym), który przecież tez nie jest winą danej osoby, ludzie już nie są tak tolerancyjni i chętnie wyzywają o debili i ułomów. :classic_cool:🖐️ "Prawiczku: wmawiasz sobie beznadziejnosc.. użalasz sie nad soba w ten sposób????" Czemu sobie wmawiam beznadizejność? Nie sądzisz, że ja znam siebie lepiej niż Ty mnie? :classic_cool:🖐️ Kudzie beznadizejni nie mgoą istniec?

Prawiczku- załóż sobie oddzielny temat i tam wylewaj swój jad;/ A nie tu ludzi wkurzasz;/

A dlaczego masz nie znalezc? zmien nastawienie do swiata!!!!!!// nie mam siły walczyc z Tobą;//