Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

"Nie ma oczywistych faktow Ja caly czas podaje argumenty, ale jak juz mowielm ty chyba nie rozumiesz czym jest argument." Niestety Ty również, w Twoim mniemaniu to co Ty napiszesz jest chyba argumentem z racji samego faktu, że napisałes to Ty. :classic_cool:🖐️ "Nie oskarzam tylko stwierdzam, a oni tez podobno mowili tylko o oczywistych rzeczach." To tym gorzej oznacza to mniej więcej tyle, że masz omamy. :classic_cool:🖐️ Pewnie jesteś z tych co, jak nazwie się murzyna murzynem, to wyzwie od razu od rasistów, bo przecież powinno się mówić afroamerykanin. :classic_cool:🖐️ "Nie ty sie nadajesz bo jak wszyscy zauwazyli Jestes hipokryta " Chyba jednak tylko Ty to zauważyłeś. :classic_cool:🖐️ Nie wypowiadaj się za ogół towarzyszu. :classic_cool:🖐️ "Nie wiedzialem, ze pisanie sie da uslyszec, ale Ty zyjesz w swojej rzeczywistosci wiec sie nie czepiam. I pisze to co uwazam za sluszne, a nie to co ma podobac sie ludziom " Przykre to, że musisz czepiać się takich rzeczy. :(🖐️ "Jesli ktos, nie sprobuje poszukac pracy bo wmowi sobie brak pewnosci siebie to pracy ani pieniedzy nie zdobedzie. Ja bylem niesmialy, ale juz nie jestem Ogarnij sie prawik" Ok już się wylansowałes jaką to masz silna psychę ale co w związku z tym? Szukam pracy nigdzie mnie nie chcą bo wydkać sowa na rozmowie nie potrafię, nie stać mnie na kurs NLP, żeby nabyć pewności siebie. Niestety błędne koło mistrzu. :(🖐️

Niestety Ty również, w Twoim mniemaniu to co Ty napiszesz jest chyba argumentem z racji samego faktu, że napisałes to Ty. To co Ty napiszesz jest ciezkie do odczytania :) naucz sie pisac jak normalny czlowiek, a nie gimnazjalista, a po pierwsze, a argumentem nazywamy obiektywne uzasadnienie stwierdzenia, a ja przy wiekszosci wypowiedzi z zawartym zdaniem moim podaje argument (chyba, ze wypowiedz jest zartem, polzartem czy tam cwierczartem :D ) To tym gorzej oznacza to mniej więcej tyle, że masz omamy. Ty sie czlowieku juz gubisz w tym co piszesz. Co maja wspolnego jakiekolwiek omamy ze stwierdzeniem, ze Jestes p[odobny do ministra propagandy 3 rzeszy sadzac po wypowiedziach (chodzi o teoretyczna podbudowe ustroju totalitarnego). Porownac mozna Ciebie tez z Hitlerem. Przeczytaj "Main Kampf", to moze mozg Ci zaskoczy i zrozumiesz dlaczego nazwalem Cie neonazista. Chyba jednak tylko Ty to zauważyłeś. Nie wypowiadaj się za ogół towarzyszu. Chyba Jestes gejem :) chyba robi wielka roznice, a na powaznie naucz sie czytac. tak sie sklada, ze nie tylko ja dostrzeglem twoja hipokryzje ;) Dodajesz te emotki zeby pokazac, ze Jestes wyluzowany na sile, ale wszyscy widza po Twojej determinacji w robieniu z siebie glupka, ze taki wyluzowany nie Jestes. Przykre to, że musisz czepiać się takich rzeczy. Prawda boli. Sam chcialesszczerosci to ja masz. Ok już się wylansowałes jaką to masz silna psychę ale co w związku z tym? Szukam pracy nigdzie mnie nie chcą bo wydkać sowa na rozmowie nie potrafię, nie stać mnie na kurs NLP, żeby nabyć pewności siebie. Niestety błędne koło mistrzu. Mnie pewnosci siebie nauczyly samotne cwiczenia, a tak w ogole spotkalem osobe, ktora skonczyla kurs NLP i troche mi pomogla, a bledne kola tworzysz Ty sam. ja sie nie lansuje bo wcale tego do jakiegokolwiek dziwnie pojmowanego szczescia nie potrzebuje. ja po prostu pisze o tym jaki jestem i o tym jaki powinienes byc Ty :)

Gość zboczency zboczyli z tematu
a ja mialabym cos do powiedzenia w tej sprawie. Dobrze ze jutro koniec wakacji i dzieci pojda na sorbony . Pa

zboczency zboczyli z tematu Mow chetnie Cie wysluchamy. My wszyscy rozmawialismy o niepelnosprawnych, ale prawiczek sie wpiepszyl i wszystko popsol, a dla Twojej wiadomosci ja nie wybieram sie do zadnej szkoly. Pozdrawiam Cie :)

a prawiczek z wiarą "na sępa" wbił się w temat założony przez Adriana i pisze coś w rodzaju spowiedzi z życia:)

On zaczal pisac jak jakis nazista. Pisal o osobach slabych fizycznie i psychicznie, ktore zgodnie z prawem natura na odstrzal powinny isc. To tak cholerka jak bym "mein kampf" czytal.

Gość to ignorujcie jego
wypowiedzi bo on sie tym napedza a jak go będzie nie zauważać to odpusci i przeskoczy na inny temat

Masz racje nalezy odpuscic :) glupi nigdy nie przestanie pokazywac swojej glupoty nawet gdyby sam Bog przyszedl do niego i nazwal go kretynem. Viki ja weiedzialem, ze bedzie pisal dalej :)

Moja ciotka ma małą drukarnię, mogę załatwić prawiczkowi zniżkę na wydrukowanie jego złotych myśli.

Doktor House: Nic tu po mnie;] Idę odpoczywać;p Dobranoc, kolorowych snów😴 ; )

Agami19 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Bo historia kolo zatoczy wpierw teoretycznie zacznie pisac o odstrzale, a potem zrobi siebie wodzem :) Glupota jest zarazliwa wiec ludzie mogli by uwierzyc w te farmazony, ktore wciska, a tak na powaznie popularny duren staje sie nie tylko durniem, ale i niebezpiecznym durniem. PS: Sorry za literowki :)

"To co Ty napiszesz jest ciezkie do odczytania naucz sie pisac jak normalny czlowiek, a nie gimnazjalista, a po pierwsze, a argumentem nazywamy obiektywne uzasadnienie stwierdzenia, a ja przy wiekszosci wypowiedzi z zawartym zdaniem moim podaje argument (chyba, ze wypowiedz jest zartem, polzartem czy tam cwierczartem )" Przeciez sam wcześniej napisałes, że obiektywizm nie istnieje. :classic_cool:🖐️ Zdecyduj się. 🖐️ "Ty sie czlowieku juz gubisz w tym co piszesz. Co maja wspolnego jakiekolwiek omamy ze stwierdzeniem, ze Jestes p[odobny do ministra propagandy 3 rzeszy sadzac po wypowiedziach (chodzi o teoretyczna podbudowe ustroju totalitarnego). Porownac mozna Ciebie tez z Hitlerem. Przeczytaj "Main Kampf", to moze mozg Ci zaskoczy i zrozumiesz dlaczego nazwalem Cie neonazista." Sam fakt, że wyszykujesz takie podobieństwa świadczy, że nie jest z Tobą najlepiej. :classic_cool:🖐️ A porównanie do Hitlera na podstawie wypowiedi z forum jest już mistrzostwem. :classic_cool:🖐️ "Chyba Jestes gejem chyba robi wielka roznice, a na powaznie naucz sie czytac. tak sie sklada, ze nie tylko ja dostrzeglem twoja hipokryzje Dodajesz te emotki zeby pokazac, ze Jestes wyluzowany na sile, ale wszyscy widza po Twojej determinacji w robieniu z siebie glupka, ze taki wyluzowany nie Jestes." Jednakże cały czas mi odpisujesz. Starając się udawac ten sam luz, zatem niestety jesteśmy pozerami. :classic_cool:🖐️ "Prawda boli. Sam chcialesszczerosci to ja masz." Ale to jest Twoja prawda, czyli prawda nieobiektywna. :classic_cool:🖐️ "Mnie pewnosci siebie nauczyly samotne cwiczenia, a tak w ogole spotkalem osobe, ktora skonczyla kurs NLP i troche mi pomogla, a bledne kola tworzysz Ty sam. ja sie nie lansuje bo wcale tego do jakiegokolwiek dziwnie pojmowanego szczescia nie potrzebuje. ja po prostu pisze o tym jaki jestem i o tym jaki powinienes byc Ty " Ja jestem zbyt niesmiały i beznadziejny by poznać osobę zajmująca się NLP która uleczy mnie za darmo. 🖐️ Sam przyznałeś własnie, że to slepy los pokierował Twoim zyciem, no chyba ze sam się z nią umówiłes ale to oznacza jednak, że aż tak nieśmiały nie byłes czyli Twój przypadek nijak ma się do mojego. :(:classic_cool:🖐️ Swoją drogą to straszne, że piszesz mi jaki ja być powinienem. To świadczy o Twoich despotcznych zapędach. :classic_cool:🖐️

Nie bede ustosunkowal sie do twoich debilnych wypowiedzi bo ujak jz mowilem madrzejszy musi w koncu ustapic :) Nie bede zasmiecal tematu o niepelnosprawnosci rozmowa z kims beznadziejnym ;)

Jestes beznadziejny :) nie pisalem nic innego jedynie, ze zmienic sie mozna, ale Ty sie nigdy nie zmienisz :P :D Dobra dobrej nocy beznadziejny kafeteryjny desperacie :)

Czesc Adrian :) Mowilismy o tym, ze niepelnosprawne osoby sa dyskryminowane czesto w tym kraju, rozmawialismy o tym, ze osoby takie jak Ty sa czesto o niebo lepsze niz Ci pelnosprawni fizycznie, bo patrz na takiego prawiczka z wiara niby pelnosprawny, a idiota jakich malo :) Wpieprzyl nam sie do dyskusji ze swoimi debilnymi tekstami na niepelnosprawnych i przez kilka stron prowadzilem z nim dyskusje, ale widze ze to nie ma sensu bo debilowi sie ustepuje :) pozdrawiam Cie rowiesniku tez mam 20 lat :)

Gość to tylko PRAWIK z WIARĄ
wie.Takie głupoty wygaduje, że powstała by z tego niezła komedia, a przynajmniej czeski film.Pewnie byl se w Teksasu i nie pozwolili mu wypić całego piwa na stojąco - wiadomo state regulation.Teraz się mści trolując na forum.

Witaj House. Najbardziej w polskim społeczeństwie denerwuje mnie taka formułka, że ludzi pełnosprawnych należy tolerować.Tolerować można gejów, punków, kibiców danej drużyny, ludzi odmiennych poglądach czy np. kolecjonerów znaczków.Ktoś może mnie lubić lub też nie lubić - jego sprawa.Ludzie pełnosprawni chcą tylko by traktować ich jak zwykłego człowiek, któremu czasami trzeba pomóc.Podam parę przykładów: 1.W szkolę zdarzało mi się, że nauczyciele ostrzegali mnie na dzień przed tym jak chcieli mnie brać do odpowiedzi, nie słusznie dodawali punkt na klasówkach i tym samym dawali lepsze oceny.Było mi z tym głupio i od razu wręcz żądałem zmiany oceny na gorszą.I przez to nauczyciele przestali mnie "kochać" i zaczęli po mnie jechać jak się da.Ale przynajmniej miałem czyste sumienie. 2.Czasami korzystam z autobusów i dzieciaki pytają "co Ci się stało, że nie chodzi", "czemu nie nauczyłeś się chodzić".I wtedy ich mamusie czy babcie od razu je uciszają.A przecież ja się nie wstydzę swojej choroby i chętnię odpowiem. 3.Zdarza się, iż w "spożywczakach" dostaję gratisy czy karzą mi płacić mniej niż powinienem. Czy to jest ta TOLERANCJA (jak mówiłem tego słowa w tym wypadku nie toleruje) o której się mówi?To jest UPODLENIE. Chciałbym w tym miejscu podziękować szefowi, który dał mi pisemne upomnienie i zabrał część pensjii za zgubienie kajetu z numerami części klientów.Należało mi się.Inni z pewnością by się zlitowali.

Gość Na pohybel prawiczkowi z wiarą
Raz dwa trzy wypierdalasz i Ty! To tyle dla tego beznadziejnego facecika zwanym prawiczkiem z wiarą buhahahahaha :)

Gość . bono
Witam wszystkich,

witajcie w piekny dzionek, dzieciaki do szkoly a reszta do pracy :) albo leniuchuje sie w domu Adrian nie nadaza - trzeba wolniej pisac :)

Gość saszetka
Hej ,Adrianie .Jak sprawy z Agrami? Wybacz ,to taka babska ciekawość na początek;). A poza tym wiedz ,że w pewnym sensie Cie rozumiem i Twoje problemy.Pracuję na codzień z niepełnosprawną młodzieżą i dziećmi. Praca ta wiele mnie nauczyła ,między innymi podejścia do ludzi niepełnosprawnych. Wiem,że pragniecie ,żeby traktowano was ,jak normalnych ludzi ,dlatego w stosunku do swoich podopiecznych nie stosję żadnych ulg.Ktoś się spóznia na zajęcia-dostaje opierdziel,stroi fochy-nie ma przebacz. Traktuje niepełnosprawną młozież ,tak jak i innych .Wiadomo ,że często trzeba pomóc w np wjechaniu na chodnik ,itp ale nie stosuję ulgi ,jesli idzie o inne sprawy. Stosowanie ulgi wobec niepełnosprawnych sprawia ,że wbrew pozorą ,oni czują się gorzej a nie lepiej. A jeśli chodzi o dziewczyny...Nie jesteś skreślony .Maz cieżej ,owszem. Ale na przykładzie wielu niepełnsprawnych ,których znam ,wiem ,że można stworzyc szczęśliwy związek będąc na wózku.