Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grosser82

czarna suknia i co dalej

Polecane posty

Gość grosser82

Cześć, Niedługo ide na wesele w takiej oto sukience czarnej http://allegro.pl/item722438128_alwa..._42_34_46.html Jakie dodatki byście mi doradziły? Mam czarne i złote buty i chcialabym cos dobrac do ktorychs z nich. Mam bolerko krótkie złote, ale chyba nie będzie pasowało, a marynarka złota tez jakoś mi nei leży ( i skad bym ją wziela ? ;/ ) Help!

Gość grosser82
brak pomyslow ??????

A co Ty chcesz do niej dodawać? Żadne bolerko, ani marynarka. Eleganckie czarne czółenka, super cienkie pończochy. Zadbaj o dodatki. Ja bym założyła obrożę z kilku rzędów pereł.

Gość grosser82
a moze marynarka w kolorze butelkowej zieleni ?? a jak bedzie ok 18 stopni to wtedy raczej zakiet niz kurtka wiec moze wypada zalozyc ...

Nic innego mi nie przychodzi do głowy. A jak będzie chłodniej, to tylko jakiś płaszczyk by mógł być. Delikatny oczywiście i subtelny, cieniutki. Jak nie masz, pożycz. I tak go zdejmiesz na sali.

Gość moze jakis szaletola

Gość grosser82
koncem wrzesnia jest juz zimno wiec pasuje cos jeszcze pod plaszczyk chyba. myslalam o szalu tez ale czy ja wiem??

ja bym do niej założyła czerwone dodatki: buty, kopertówka i coś na szyję w czerwieni. Szal absolutnie nie!! jak chłodno to delikatny płaszczyk