mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Jakis tydzien temu kochalam sie ze swoim chlopakiem bylam wtedy czwarty dzien po okresie i pekla nam gumka kompletnie wiec wszystko zostalo we mnie. jak myslicie czy moge byc w ciazy??? znacie przypadki zajscia w ciaze w tak krotkim terminie po okresie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 dziewczyny prosze poradzcie cos ! napiszczie cokolwiek co myslicie??? tak naprawde bardzo sie ucieszylam ze tak sie ztalo ... w przeciwienstwie do mojego chlopaka i naprawde potrzebuje waszej rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Bardzo mozliwe w terminie okresu zrob test:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakiej marki była gumka Napisano Sierpień 29, 2009 napisz, bo rzadko pekają, a to wazne by nie kupowac dziadostwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 chyba nie moge na was liczyc a szkoda :( na test jeszcze za wczesnie a takie od pierwszego dnia so bardzo drogie poprostu chwilowo nie stac mnie na to a nie chce tak czekac w niepewnosci i dlatego myslalam ze moze choc wy cos podpowiecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakiej marki była gumka Napisano Sierpień 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 gumka byla durexa taka z wypustkami. ja bylam po okresie 4 dzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Zazwyczaj te gumki nie pekaja jest to dobra firma, ale czasem tak sie zdarza. Mam nadzieje że wszystko będzie po Twojej myśli:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Ale my nie jestesmy testami , test kosztuje ok 10 zł wiec to nie duzy wydatek, lepiej wydac 10 zl niz zyc w takiej niepewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 minol dopiero tydzien i zwykly test tego nie wykryje musze czekac jeszcze z tydzien co najmniej myslalam ze moze znacie takie przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Ale sa testy ktore wykrywaja juz po około tygodniu i sa w takich samych cenach co te ktore wykrywaja po dłuzszym okresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 ja mieszkam za granica i tutaj testy od pierwszego dnia kosztuja 150euro wiec nie jest to malo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostro było Napisano Sierpień 29, 2009 gumka z ypustkami Durex i pekła - przejebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandarynka01 0 Napisano Sierpień 29, 2009 hahaha no wiesz ja bym tego nie powiedziala ja sie nawet ciesze:) ale ty uwarzaj na przyszlosc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach