Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rotaria

Trójmiasto z rocznym dzieckiem

Polecane posty

Witam, prosze o pomoc mieszkanki Trojmiasta i okolic. Wybieram się tam w przyszłym tygodniu z rocznym dzieckiem, wiadomo plaża, spacery itp. ale w razie niepogody gdzie mozna pójśc z takim malym dzieckiem żeby miło spedzic czas? Wymysliłam już akwarium, proszę o jeszcze jakies pomysły

Gość może aqapark
w Sopocie?

Gość jak jest brzydka pogoda
to ciezko jest gdzies sie z dzieckiem wybrac niestety :/ pozostaja place zabaw w centrach handlowych :/

Gość a będziesz miała samochód
?

tak, bez problemu moge gdzieś pojechać, żaluje że nie bedzie juz kursował tramwaj wodny na Hel bo chetnie wybralabym się. Samochodem jednak mi trochę daleko

hel wcale nie jest daleko,tym bardziej,żekorków już na półwyspie nie będzie.Może Szymbark i "dom na głowie"?

Jesteście niezastąpione! Mam już zaplanowane: aquapark w Sopocie, akwarium w Gdyni, Szymbark, plaża oczywiście i morze. Chyba na żaden krotki rejs jakims stateczkiem nie ma juz szans?

jeśli będzie ładna pogoda, to można trafić właściciela prywatnej łodzi, który za opłatą zrobi niedługi rejs :)

Dziękuje za pomoc, w zaleznosci od pogody może zaliczymy także zoo (ostatnio bylismy w chorzowskim więc będzie porównanie). Pozdrawiam pomocne jak zwykle kafeterianki :)

Gość z aquaoparku i oceanarium
roczne dziecko nic nie wyniesie, oprocz ew zarazy ( tam tlok) planuj pod swoim katem, owszem Hel, spacery po plazy ( dzis sie ochlodzilo), zoo traktuj jak ladny park, mozesz isc tez do parku oliwskiego.

moze z zaraza nie będzie tak źle :) na basen chodzimy od 7 miesięcy i nic się nie dzieje, więc pewnie i w aquaparku nic nie załapie. W akwarium może go zainteresują kolorowe rybki... zawsze to cos kolorowego i ruszającego się (jak reklama w tv :)) Zoo i park oliwski dokładnie tak chcemy potraktować - spacerowo. Po prostu nie chcę cały dzień chodzic po deptaku w Sopocie w te i we wte :) Myślę, że spędzimy parę świetnych dni :) z Waszą pomocą :)

Gość szkoda ze sie w listopadzie
nie wybierasz do Trojmiasta... spojrz na pogode za oknem... jaka plaza, jakie morze??????????????????////

Gość dokładnie
jak nie deszcz to burza

Zapowiadają na przyszły tydzien poprawę, dopiero od czwartku deszcz i dlatego pytałam o alternatywne formy spedzania czasu. Jak jestem w domu to też mimo deszczu wychodze na spacery. A miesiąc nie ma większego znaczenia bo z reguły wrzesien jest ładniejszy od lipca.

Gość wszystko ok ale
wyjazd do Szymbarku z rocznym dzieckiem to chyba nie jest najlepszy pomysł :O

Byłam z moim rocznym dzieckiem w akwarium gdyńskim i było zachwycone! Oczywiście były momenty znużenia, ale naprawdę córci się podobało. Polecam!

Może do Parku technologicznego w Gdyni. Tylko nie wiem czy za maly nie jest jednak.

Gość gość
jezeli bedziecie wybierac sie do trojmiasta to koniecznie sprawdzcie restauracje www.mariaszek-gdynia.pl :) smaczne i zdrowe jedzenie.