Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasgasgsagasgas

Jak to jest? jak zrobic zeby tak bylo?

Polecane posty

Gość gasgasgsagasgas

Ostatnio prawie zdradzilam mojego chlopaka z jego dobrym kolega. Prawie, bo jednak mielismy pewne zahamowania ze wzgledu na niego. Jednak mimo tego chcialabym przezyc z tym drugim taka jednorazowa przygode. On zachowuje sie teraz jak nigdy nic, nawet bardziej probuje sie ode mnie oddalic. Wiem, ze lubi moje cialo itd. Jak go sprowokowac? Nie widze sie z nim tak o sam na sam, jedynie mozemy tak rozmawiac przez telefon. Jak go sprowokowac nawet w towarzystwie mojego faceta?

Gość JesusChrist
omg ! Gdzie Ty dziewczyno masz serce ?! Widac jesteś jeszcze młodziutka i niedoświadczona .. jedziesz na dwa fronty moze od razu idz na całość i zaproponuj trójkąt !

Gość gasgasgsagasgas
zadalam konkretne pytanie i nie chce, zebyscie mnie oceniali

Gość JesusChrist
Najlepiej jakbyś zadzwonił z potrzebą spotkania bo niby coś potrzebujesz albo chcesz pożyczyć ... zaproponuj wieczorem ,ze moze wpadniecie do niego lub do ciebie ( zależy gdzie macie warunki na seks) i wtedy bądz burzą seksu , zaproponuj cos do picia, usiadz na nim i juz wiesz co dalej ? Całuj i ssij jego sutki , faceci to lubią.

Gość gasgasgsagasgas
nie ma takiej mozliwosci, bo zawsze spedzamy czas razem z moim facetem, bo spedzamy cale dnie razem, a ja potrzebuje odmiany

Gość JesusChrist
To źle. A poźny wieczor ? wręcz w nocy , zadzwon do niego , opowiedz mu jakie masz fantazje , spotkajcie się w nocy , jest tyle pomysłów. !