Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfos

uwielbiam 13 posterunek. stepien wróć!

Polecane posty

Gość
stepień byl zakała tego serialu :classic_cool:

Gość tfos
stepien byl geniuszem *_*

Gość emkaka
Ja właśnie ostatnio znów obejrzałam wszystkie odcinki 1 i 2 serii. Ale się uśmiałam :D To był świetny serial. Fajnie było przypomnieć go sobie... Przypomniało mi się dzieciństwo, jak całą rodzinką oglądaliśmy. Pamiętam też jak dawno temu jeździłam nad morze do ośrodka wczasowego, wszystkie dzieci zbierały się w sali telewizyjnej (jeden TV na cały ośrodek, to był rarytas ;) ) i leciały wakacyjne powtórki: 13 posterunku, Kiepskich, Miodowych lat... Ech :( I kiedyś ktoś do tej sali wchodzi, leci odcinek 13 z biskupem, Czarek skacze i krzyczy: "Seks, seks, wszędzie seks", my-dzieciaki siedzimy przed tym TV, niekumate ale w śmiech bo tak fajnie skacze i śpiewa :D

Gość tgvrtvgbryhgyt
on spiewał seks seks seks ani słowa o seksie lamusko :o

Gość jaśq
Nie zna na pamięć każdego słowa, ujma ;)

Gość rwerwerwer
tez kochalam ten serial... wszyscy aktorzy mi sie podobali, dopiero tylko w tej drugiej serii ten nowy saper to byłniewypał...

Gość hix
moj ulubiony odcinek to ten z Linda, jak Czarek udaje Linde Czarek: Nie zyjesz. Zabije twoja zone, matke, babke, prababke, dziadka.. Facet: Nie mam dziadka! Czarek: To pradziadka, a potem spale twoj dom! Facet: Mieszkam w bloku! Czarek: To ucierpia niewinni! Jak sie nazywasz? Facet: Nowak Czarek: Zabije wszystkich Nowakow w Polsce, a jak jeszcze raz cie tu zobacze to zabije wszystkich na litere N! :D

Gość adefrgthyjukil
Które odcinki były fajne? A które nie były ;) Naj odcinki dla mnie to wybory miss, matura, wizyta biskupa i odwiedziny dzieci z przedszkola. Ale każdy był dobry tak w sumie. A ulubiona postać to Stępień i Komendant, i oczywiście Cezary :)

Gość ano tak
Stępień :D:D Bardzo go lubiłam :( To był serial, już takich nie robią :(

Gość brawo kura
Podobno mają lecieć powtorki na TV Puls, a może już lecą? Ja oglądam sobie na YT, póki jeszcze nie usunęli...

Gość 13posterunekwymiata
To prawda, Stępień był bezkonkurencyjny :) Jego bieg do dzwoniącego telefonu no i okulary ; ) I momenty, w których wchodziła jego żona- a on akurat zawsze wtedy obejmował jakąś babkę :D

Gość też oglądam na YT
:D jak narazie odcinek nr 1 to ten z biskupem.. Uśmiałem się do łez.. Dobre jeszcze było to przesłuchanie w sprawie zwłok w piwnicy.. Hahahaha

Gość oh-lay-nee-chuck
Zwłoki w piwnicy, co to był za odcinek?

Gość itepeitede
"AAA, WŁADEK, W SZAFIE JEST DIABEŁ!" ;) "Za moich czasów dzieci były młodsze" "Dlaczego Stępień g****i jakąś kobietę na moim biurku?" I oczywiście nieśmiertelne "Oni to wiedzą, Kocie" :D

Gość itepeitede
Ocenzurowali słowo gwa.łci :)?

Gość gość
g***t, g****i, g***townie

Gość gość
ahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D i chu­j

Gość tobyłdopieroserial
To był serial! Wszystkich lubiłam oglądać, ale Stępień zdecydowanie naj :D "Moja żona złożyła pozew o rozwód. Myślałem żeby wynająć Ormian, ale sam ją zabiję, a potem zrobię sobie z niej makatkę, a uszy zamrożę i zjem." "Co jest, okradli piekarnię? No co tak patrzycie, jak na wariata? Jazda stąd, dawno zeżarli wasze bułki!" I jeszcze wieeele innych, ale tu można cytować cały serial w nieskończoność :P

Gość gość
A 13 posterunek ktoś pamięta i czasem jeszcze ogląda?

Gość gość
Ja chyba znów się wkrecilam i w Miodowe Lata ;)