Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...........

BYC ZE STRASZYM MĘŻCZYNNĄ......jak to jest na codzień

Polecane posty

Gość sama nie wiem...........

witam, planuje związać się z mężczyzną 15 lat starszym odemnie (dodam, że on nie wygląda na swój wiek, ale to w sumie bez znaczenia)...bardzo mnie do niego ciągnie, od niego już wyznania miłości były, jednak boje sie rutyny dnia codziennego. Teraz jak czasem sie spotykamy jest cudownie, ale boje sie bycia naprawdę razem. W związku z tym mój dylemat... Z góry dziękuję za mądre rady, najchętniej osób, które są w takich związkach ale nie tylko :)

Gość borabora123
Rutyna i tak będzie sie pojawiała niezależnie od tego czy i jaka będzie między wami różnica wieku.Tutaj nie wiek ma znaczenie:)Mój mąż jest starszy ode mnie o 12 lat,jesteśmy ze sabą od 14 lat ,od 10 jesteśmy malżeństwem

Gość PPPPPolecam
Moj o dyche starszy. Jestesmy 5lat razem Zajjjjj.... Polecam. Cudnie!!!!!!!!!!!!!

Rutyna tak jako ktoś powyżej już napisał prędzej czy później się pojawi bez względu na wiek ;) Jeśli jest wam tak "cudownie" to chyba warto spróbować ;)

Gość To tak jak byc z tatusiem

Gość karolewicz
jest taka zasada: wiek faceta podziel przez dwa i dodaj 6 w wyniku dostaniesz odpowiednią relacje wiekową faceta i kobiety. Przyklad: on ma 34 lata :2 = 17 dodaj 6 = 23 czyli ona 23 lata on 34.

Gość sama nie wiem....
wg tej zasady idealnie pasujemy wiekowo :)

Gość to moze ciekawiej
ja prawie ze jestem z mezczyzna 41 lat, ja mam 29. ja po rozwodzie mam jedno dziecko, ktore go lubi, on po rozwodzie ma troje dzieci z czego 9 letni syn przy nim i lubi mnie ale moj synek go meczy bo ciagle chce sie bawic. no i sie zastanawiam czy taka rodzina, kiedy on ma jeszcze inna, ma szanse

Gość to moze ciekawiej
a probowalas?

Gość a ile ty masz lat

Gość dziś to dziś
...a za 10 lat będziesz zmieniała pampercha i odsysała śluz z tchawicy Twojemu wybrankowi...ot, taka zwykła codzienność... :D

Gość sama nie wiem.....
ostatnio cały czas nad tym myślę i nie wiem co mam robić....

Gość n-dubz
ile masz lat?? Jest roznica pomiedzy roznica 20-35, a 25-40

Gość sama nie wiem.....
30-45

Mój mąż 14 lat starszy......:)codziennosc cudowna:)...ja go kocham..jestem dumna że taki facet mnie chciał...on się cieszy że poderwał młodą:) I się uzupelniamy....codziennosc pozwala zapomniec o roznicy wieku...nie pamietamy o niej chyba ze zaczyna wspominac czasy podstawowki albo liceum:L:):):)Albo stare baby się oglądają....:)Ale to i tak mile

Gość n-dubz
Mari, no wlasnie, on sie cieszy ze poderwal mloda. Sama jestem notorycznie adorowana przez starszych facetow i mimo iz sama wole dojrzalszych samcow, to jednak przeszkadza mi fakt, ze jestem dla nich obiektem zainteresowaniaz powodu mlodego wieku. Nie jestem na tyle naiwna, aby uwierzyc, ze faceci zakochuja sie w moim wnetrzu, bo na takim etapie nie maja zielonego pojecia jaka jestem, widza tylko atrakcyjna mloda kobiete.

Gość Ja jestem...
z facetem starszym ode mnie o 16.5 roku. Tak jak ktos napisal wczesniej szara rzeczywistosc bedzie w kazdym zwiazku jesli nie bedziesz nad nim pracowala. Co do pampersow i odsysania tchawicy to nie badzmy tacy madrzy bo nie wiadomo kto do tego pierwszy w kolejce. Generalnie zwiazek ze starszym facetem daje Ci poczucie stabilnosci, facet jest bardziej cierpliwy, itp. Minus zwiazku to chec posiadania duzej rodziny...

Gość sama nie wiem.....
co do odp. powyzej.... my nie chcemy mieć dzieci, każde z nas ma jedno....choć nic nie wiadomo napewno...