Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaasx

za dobry chłopak

Polecane posty

Gość cxv gsrbr
To sie zadza ze za dobry nie ma szans , kobiety takich maja za nic , tylko sie z nich nabijaja i wykorzystuja . Facet moze byc dobry i to bardzo na codzien ale musi miec swoje zdanie , gdy dziewczyna cos zrobi to musi sie "postawic' proporcjonalnie do sytulacji i co chyba najwazniejsze musi potrafic ja naprawde dobrze wyru......ac .

Gość Arn
Ja tam moją sukę trzymam krutko. Nigdy nie byłem dla niej za dobry. Odpowiednie wartości wpoiło mi życie, które bywa najlepszym nauczycielem. Trzymam kurwę krótko! Nawet jak spojrzy na innego faceta to ma przejebane po całości i musi cały tydzień chodzić potem w ciemnych okularkach:D Uczcie się panowie! Nie ma to jak porządny łomot! Sukę trzeba umieć wytresować, żeby być godnym jej posiadania!!! XD

Gość Arn
Ja tam moją sukę trzymam krutko. Nigdy nie byłem dla niej za dobry. Odpowiednie wartości wpoiło mi życie, które bywa najlepszym nauczycielem. Trzymam kurwę krótko! Nawet jak spojrzy na innego faceta to ma przejebane po całości i musi cały tydzień chodzić potem w ciemnych okularkach:D Uczcie się panowie! Nie ma to jak porządny łomot! Sukę trzeba umieć wytresować, żeby być godnym jej posiadania!!! XD

Gość Marek Zegarek
Ha ha ha. Eh baby - wy to jednak jesteście kretynki w większości :)

Gość chciałam się wygadać 12345
to prawda ze wiekszosc na chamów leci, i dlaczego tak jest? mentalnosc rodem z kamienia łupanego

Gość aneta o.
Jak czytam wasze wypowiedzi to widzę że albo jesteście mało dojrzałe albo zwyczajnie macie muzułmańską naturę. Kieruję to głównie do pań które lubią zgrywać ofiary losu dzięki tyranom które im dają do tego prawo i do niczego innego, oraz do wszystkich panów którzy zastanawiają się o co chodzi kiedy czytają tak bezsensowne wypowiedzi. Moim zdaniem nie ma powodów do denerwowania się. Każdy znajdzie kogoś kto sprosta jego oczekiwaniom bo ludzie są różni niezależnie od płci. Ponadto uważam że każdy powinien zastanowić się jakby chciał aby druga strona go traktowała i to samo starać się dawać tej drugiej stronie. wtedy tylko jest szansa na to że znajdziemy odpowiednią PARTIĘ dla siebie. Mówię to oczywiście z doświadczenia. Mam 27 lat, męża i córeczkę. Byłam z kilkoma mężczyznami zanim wyszłam za mąż. Byli różni. Mój mąż jest dla nas bardzo opiekuńczy, bierze pod uwagę nasze uczucia, dużo rozmawiamy może dlatego wszystko tak dobrze się układa. W życiu jest wystarczająco dużo problemów aby chcieć ich również w związku. Pewnie kiedyś zrozumiecie o czym mówię ale najpierw musicie założyć rodzinę.

Gość Pablo Pabler
Mówisz aaaaaaaaaaasx, że był dla ciebie szmato za dobry, a może powinien ci kości złamać i zęby powybijać. Pytasz dlaczego? Tak sobie. To jest wyrabianie i tresura suki. Do edyty24 katowice. Na miejscu tego chłopaka, bym cię porządnie zerżnął, a następnie bym Ci poderżnął gardło, aby sprawdzić jak to jest: Czy przed śmiercią człowiek ma błysk taki w oku? Do smerfetka bydgoszcz. Powiem ci, że bardzo się mylisz, bo można zmienić bardzo wiele. Z takiego chłopaka dobrego . może stać się w praktyce antychryst i zamienić ci życie w samo piekło. Żadnymi metodami go nie powstrzymasz, i będziesz tęsknić do tego, że ktoś może być dobry. Znając życie, pewno sam lucyfer ( demon światłości ), podpowie mu, co ma czynić z tobą, a sama wiesz, że złe pomysły przychodzą łatwo. Do ewelina lodzkie. Miałaś dobrego męża,a może tak byś trafiła na antychrysta w ludzkiej skórze. Ż życia twego zrobi ci piekło już na ziemi.

Teraz piszecie że robicie lody na disco, że z dwoma... a w innym temacie jaka to ja jestem cnotka niewydymka...

Gość Pablo Pabler
Jak nie wiele potrzeba nam,żeby było niebo na ziemi, a jak nie wiele również, żeby było piekło na ziemi.

Gość takasobiezadowolona
A ja tam kocham mojego chłopaka! Powiem Wam, że bardzo mi się podoba sposób w jaki mnie traktuje i w jaki okazuje mi szacunek ;) To jest świetne uczucie wiedzieć, że ktoś jest w stanie zrobić dla Ciebie wszystko i kocha Cię tak bardzo, że nikomu nie da Cię skrzywdzić. Myślę, że "złych chłopców" poszukują jedynie te dziewczyny (kobiety?), które same nie wiedzą czego chcą i liczą na dobry seks, nie umiejąc same się zaangażować emocjonalnie :) Prymitywizm i brutalność jest pociągająca, ale nie samym seksem żyje człowiek :) Poza tym, szacunek nie musi iść w parze z brakiem własnego zdania i złym seksem :)

Gość wydaje mi się, że
takie dziewczyny, co chcą mieć brutala, pewnie miały takiegoż ojca, czyż nie? Podświadomie szukamy partnera podobnego do tego pierwszego wzoru mężczyzny - ojca. Jeśli bił matkę, to często takiego brutala wybiera sobie córka na męża. Znam takie przypadki. Chodzi też o przemoc psychiczną, nałogi, zdrady - jaki był ojciec, takiego podświadomie będzie szukała córka myśląc, że jest taka "twarda".

Gość Nie wystarczy byc bogatym
wydaje mi sie, ze - nie zawsze tak jest.

Gość wydaje mi się, że
Zapewne nie wszystkie. A Ty znasz takie, które lubią brutali... z jakiego powodu?

Gość ciekawyy temat
.