Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okres help

okres help

Polecane posty

Gość okres help

dostalam 7miesiecy temu okres pierwszy raz i nie mam az do dzisiaj i nie wiem czy mam isc do ginekologa czy moze wszystko jest ok

Gość okres help
doda m ze mam 16 lat;((

Gość MArtuniaaaaaaaaaa
tak jest na poczatku, ja mam 18 lat a pamietam ze miedzy pierwszym okresem a drugim miałam przerwe 3mies moja kolezanka pol roku nie martw sie to jest normalne

Gość okres help
oh dzieki bo moja mama to juz mnie do ginekologa chce zapisac a ja sie ibje bio nigdy nie bylam i nie weim czy mam sie tam ogolic.??odpisz

Z jednej strony takie rzeczy na poczatku są normalne, ale z drugiej masz jednak już 16 lat... Ja i koleżanki dostawałysmy w wieku 13 lat i wtedy były nieregularności. Wydaje mi się że po pierwsze 16 lat to jednak na okres juz późno w porównaniu do innych dziewczyn, a z drugiej strony późno aby okres nadal byl nieregularny. Ja bym poszła do ginekologa w obawie że jednak coś jest nie tak. Nie martw się, lekarz to nic strasznego, najlepiej iść do kogos kogo polecaja inne dziewczyny czy do którego chodzi twoja mama czy siostra. Warto to jednak sprawdzić. Wierz mi lepiej ginekologa mieć szybko z głowy, im później to tym gorzej się wybrać.... A co do golenia to jest tylko i wyłacznie Twoja sprawa, ginekolog absolutnie nie wymaga golenia się!