Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100vf

pierwsz wizyta u gina trzeba sie ogolic 16lat??

Polecane posty

Gość alkanofa
wizyta u gina to nie oeracja narządów płciowych, nie musisz się golić chyba że masz jakieś zapalenie skóry wokół pochwy - krotki albo co innego powinnaś wtedy przyciąć włosy żeby było widać co Ci dolega pozdrawiam

Gość golenie na jeża musowe

Gość CAMPARI34
KONIECZNIE A CO MYSLAŁAŚ ŻE Z FUTREM PUJDZIESZ

Gość Matrykla1112
:O kazdy powinien sie golic niewazne czy pzred wizyta u gin czy nie! nierozumiem was dziewczyny jak mozna chodzic z gąszcem miedzy nogami!? to wstrętne

Gość depilować
fuj fuj bo tak to smierdzi !!!

Gość jak jest buusszzz
to cuuuuchnie :((((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość śmierdzi to wtedy
kiedy się nie myjesz!! gamoniu

Gość mary k
gola sie tylko gimnazjalistki blachary

Gość do autorki topicu
moja droga nei słuchaj ludzi na forum tylko poczytaj troszke na temat chocby w necie wikipedi albo czyms podobnym-owłosienie łonowe niejest ozdobą a pełni bardzo wazną funkcje! ale oczywiscie laski tutaj pozjadały wszystkie rozumy wiec beda Ci wpierac ze tak nie jest. ja zawsze miałam ładnei przystrzyżoną cipeczkę, wydepilowanaa byłam cacy ale nigdy na łyso- no i mnie raz mąż namówił- skończyło się grzybicą i zapaleniem pochwy! i wtedy tez dowiedziałam sie od lekarza czym grozi całkowita depilacja! radze porozmawiac na ten temat z lekarzem a nie słuchac lasek z forum jeśli chcesz byc w przyszłosci zdrową i płodną kobietą- to tylko moja rada-zrobisz jak zechcesz! pozdrawiam!

Gość do autorki topicu

Gość dwa jaja na twardo
ja nie wiem czego uczą dzisiaj w szkole? w/g mnie śmierdzi nie od samego faktu posiadania włosów, ale z zaniedbywania higieny - dzisiejsza młodzież za dużo czau chodzi po galeriach...

Gość do autorki topicu
mozna miec sexy cipke ale ładnie przystrzyżoną, wiadomo że zarost po kolana nie jest pociągajacy ale trzeba wiedziec gdzie jest grannica! a jesli facetom zalezy tylko na sexy wyglądzie a nei zdrowiu kobiety to z takimi lepiej dac sobie spokój!

Gość Matrykla1112
,,mary k'' mwoisz z egola sie blachary z gimnazjum? chyba tylko zadbane dbajace o higiene kobiety! a niegola stare smeirdzace babska i cioty ktore boja sie dotknac wlasnej cipki! poczekajmy az bedziesz miala chlopaka gowniaro ciekawe czy bedzie mu milo wlozyc reke w takie wstretne czochrate cipsko! jescze nniech ci sie tam wszy zalegna to napawr3de bedzie fajnie! dziewczyny niebadzmy brudasami jaki chloapk bedzie chcila was dotknac?!

Gość a ja wam powim
ostatnio przed wakacjami skusiłam się na golenie na łyso broszki :) i to był koszmar! przez cały wyjazd miałam koszmarne upławy! zapach ich- nie wspomne! mój facet kazał mi sie popukac w głowe i powiedział ze szkoda ze go o zdanie nie zapytałam- efekt- 2 tyg bez współzycia- gynalgin dopochowow i wlewy tantum rossa przez 10 dni! nigdy wiecej na łyso! a lekarka po wizycie wreczyła mi broszure informacyjną-caułam sie jak głupia dziewucha której zachciało sie łysej cipki! dziewczyny nie warto!

Gość wiedza nie boli
popieram! Owłosienie pomaga zachować higienę wbrew pozorom, bo zapobiegają przedostawaniu się grzybów i bakterii z odbytu do pochwy. Kiedyś też zgoliłam się na łyso. I co?! Grzybicę leczyłam 3 m-ce!! Do tego doszła infekcja paciorkowcem agalactiae! Odkąd się nie golę jestem zdrowa i nic mi nie dolega. Dlaczego mądrale nie zapytacie ginekologa? Propaganda z gazetek Bravo Girl jest dla was ważniejsza niż zdanie specjalistów?

Gość wiedza nie boli
A odpowiadając na pytanie autorki. NIE! NIE TRZEBA SIĘ GOLIĆ. OWŁOSIENIE NIE PRZESZKADZA W BADANIU.

Gość hihrak
no cóż... coponiektóre panie stawiają najwyżej przyjemność swojego faceta niż własne zdrowie... dobrze, że są i takie co wiedzą co jest ważne... :) aha i zapach nie ma nic wspólnego z obecnością włosów łonowych, tylko z częstotliwością mycia się

Gość Matrykla1112
ja jakos odkad pamietam mma wydepilowana cipke i nigdy niemialam zadnej infekcjii:/ myjcie sie czesciej a nie narzekacie na choroby bo niby z braku wlosow.. no ale niektorzy wola zapuszcic wielkie chaszcze ktore niedopuszca zadnych bakterii niz umyc sie 2 razy dziennie:/ do autorki: lepiej ogol ta cipe! osobiscie bedac na miejscu ginekologa niedotknelabym takiego bobra! pomysl tez o lekarzu a nietlyko o sobie:/

Gość OSAHARAO
nie ma wody na pustyni! GOLIĆ CIPY!

Gość golić się trzeba i pończochy
koniecznie, oraz stringi

Gość aa nóż się w kieszeni otwiera
autorko, wbrew temu co tu piszą niektóre osoby, nie trzeba golić się przed wizytą u gina, wystarczy się tylko umyć. gin to tylko lekarz i ma Cię zbadać, a nie kontemlpować wygląd Twojej cipki. lekarza interesuje bowiem Twoje ZDROWIE, a nie preferencje odnośnie fryzury intymnej. miłego dnia :)

Gość misssssssss
golic sie nie musisz, ja depiluje sie tylko miedzy posladkami i na wzgorku (tutaj penseta), reszte wloskow tylko skracam trymerem, nie depiluje sie na zero bopozniej cierpie:/