Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasx

Na przeszkodzie stoji nam praca, a raczej jej brak...

Polecane posty

Gość onasx

Witam wszystkich, ktorzy zainteresowali sie tematem... Opowiem po krótce, bo nie mam komu sie wyzalić, albo po prostu znajomym nie chce... Jesteśmy razem ponad 2 lata... Jestesmy szczesliwa para, jak wiadomo sa wzloty i upadki, ale to nie o tym chce pisać.... Mamy powazne plany w stosunku do siebie, chcemy razem zamieszkać, wiem ze on chce mi sie oswiadczyć... ale co stoji na przszkodzie? brak pieniedzy..... kilka miesiecy temu zostal zwolniony z pracy ( redykacja etatów..ehe... ) wczesniej ciezko mu bylo znaleźć prace, wiec kiedy w koncu zaczal pracoeac bylam w 7 niebie.... teraz jest to samo.... on ma poczucie ze jest do niczego, ze zmarnowal sobie zycie, ze nie jest w stanie mi niczego zapewnic, ze nawet nie ma pieniedzy na pierscionek na wspolne zycie... ja to wszystko rozumiem, jest mi przykro...ale czasem nie wytrzymuje... Kocham go bardzo, chce z nim byc, wspieram go... ale brak tej pracy mnie przytłacza, faktycznie bez niej dalej nigdzie nie zajdziemy:( jak sobie poradzic z tym? jak wspierac? moze ktos mial podobna sytuacje i wszystko sie ulozylo? dodam ze ja pracuje, ale to przeciez sprawy nie załatwi....

Gość onasx
w temacie powinno być - stoi, przepraszam za blad

Gość sdfr
onasx ,kazdy tak ma nie tylko aTY