Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pusta butelka

To był taki piękny film... Kochane wejdźcie i pomóżcie

Polecane posty

Wybaczcie, że piszę na tym forum, ale tu są tłumy, a na kulturalnym... no tam za dużo osób nie zagląda. Kilka lat temu na TVP1, w cyklu zakochana jedynka pokazywali taki 4-odcinkowy serial. Akcja rozgrywała się w Niemczech, ewentualnie Austrii. Główną bohaterką była młoda dziennikarka. Poznała mężczyznę, potem drugiego. Obydwaj się jej spodobali z wzajemnością, później okazało się, że są braćmi a na dodatek pochodzą z zamożnej, arystokratycznej rodziny. Po wielu nieporozumieniach wzięła ślub ze starszym bratem, co nie znaczy, że ten młodszy przestał ją kochać. Ale nie zdradzała męża, wręcz nie zdążyła, bo wcześniej go zabili (albo miał wypadek)... Ona chyba wtedy zaszła w ciążę. Nie pamietam juz czy urodziła, czy poroniła... Chyba urodziła jednak...? Ale koniec konców i tak była z tym młodszym bratem. Młodszy brat miał na imię... Andreas? Albo ten starszy tak miał... ale chyba jednak młodszy... Bardzo chciałabym zobaczyć to ponownie, ale nici z tego, bo nie pamiętam tytułu. Próbowałam odnaleźć jakoś to w wyszukiwarce wpisując jakies dziwne hasła, typu "dziennikarka, milosc, dwaj bracia, austria, film" ale bez skutku Za pomoc bardzo dziekuję.

Gość nie pamiętam tytułu
ale kojarzę, zresztą z tego cyklu kilka niezłych filmów widziałam będę mysleć, jak sobie przypomnę dam znać:)

Gość nie pamiętam tytułu
oczywiście nie musze tłumaczyć, że wpis powyżej to nie ja

Gość nie do końca jasne
i po obrażać autorkę tematu, tym bardziej, że napisała, dlaczego wpisała się na uczuciowym? szoke

domyśliłam się, że to nie Ty, tylko jakiś paskudny podszyw. nikt nie pamięta? Bardzo was proszę, przypomnijcie sobie, bo mi to nie da spokoju, poki tego nie zobaczę ;)

a moze pamietasz nazwisko aktora(ktoregokolwiek) albo cokolwiek wiecej, imiona bohaterow-nie tylko jednego;) gdzies mi dzwoni ale nie moge skojarzyc skad;)

Ona chyba imię miała na F. Ale pewna nie jestem. Teściowa jej nie lubiła, bo mezalians. I albo ona albo ten młodszy brat jeździli na motorze. Jak wyszła za mąż za starszego, to zabili go, gdy wracali z kościoła... samochodem, więc nie pobyli sobie za długo małżeństwem. Jej ojciec był chyba mechanikiem.

Gość mary k
to byl film niemiecki, niestety tytulu nie pamietam

Gość TYTUŁ TEGO FILMU TO SABRINA

Gość turutu
mnie sie kojarzy jakis taki film, ale ona chyba miala na imie Antonia.. http://www.filmweb.pl/f242030/Antonia,2001 prosze Cie bardzo, oto link, nie wiem, czy to ten serial, ale schemat fabuly podobny, ona jedna i ich dwoch i do tego braci :) jesli to to,ciesze sie,ze mogla pomoc, jezeli nie, to zycze powodzenia w dalszych poszukiwaniach. a osobom ktore pisaly w sposob niekulturalny wspolczuje koniecznosci przebywania z samymi soba...

Gość CAMPARI34
SABRINA TYTUŁ GRAŁ TAM HARISON FORD JEDNEGO Z TYCH BRACI

Gość A JA GRAŁA JULIA ORTMOND
TO SABRINA NA STO PROCENT

Gość betonia
To nie jest Sabrina.Tam też było dwóch braci,młodszy lekkoduch a starszy pracoholik ale sabrina nie była zoną zadnego z nich.