Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LaDy_nO.vA

dlaczego do mnie pisze????

Polecane posty

Gość LaDy_nO.vA

hej wszystkim. kiedys pisałam przez 2 miesiace z chłopakiem widzielismy się wtedy tylko raz i on ponoć ciągle myślał o mnie i tak znalazł mój nr gg i zaczeliśmy pisać. Wkręciłam się w to na maxa. on nalegał na spotkanie ja nie chciałam... w końcu powiedział że to nie ma sensu bo 2 miesiące do mnie wzdychał a ja nie chce sie spotkać w dalszym ciągu więc już ma dość i się odkochuje.... po miesiącu przyjechał do mnie z kumplami i znow poczuł do mnie miłość bo napisał mi wieczorem sms czy jest nadal szansa że bedziemy razem, a ja chciałam tego bardzo. I znow utrzymywaliśmy kontakt... aż w pewnej chwili napisał że jest 2 miesiące z dziewczyną :/// dałam sobie spokoj. Wczoraj znów się odezwał. :/ pytał co u mnie ja co u niego i zapytałam o dziewczynę jego to napisał że ni jest z nią miesiąc już... pozniej pisaliśmy o szkole. zapytałam czy chce mu się juz iść to on że tak bo nowe dziewczyny itd... i napisał że dalej czuje do mnie sentyment jak do zadnej innej dziewczyny. I chciałam już zakonczyc pisanie więc mu napisałam że nie chce mi się już pisać a on zebym sie odezwała że bedzie tęsknił. Czy on dalej może coś czuje do mnie??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować