Gość LaDy_nO.vA Napisano Sierpień 30, 2009 hej wszystkim. kiedys pisałam przez 2 miesiace z chłopakiem widzielismy się wtedy tylko raz i on ponoć ciągle myślał o mnie i tak znalazł mój nr gg i zaczeliśmy pisać. Wkręciłam się w to na maxa. on nalegał na spotkanie ja nie chciałam... w końcu powiedział że to nie ma sensu bo 2 miesiące do mnie wzdychał a ja nie chce sie spotkać w dalszym ciągu więc już ma dość i się odkochuje.... po miesiącu przyjechał do mnie z kumplami i znow poczuł do mnie miłość bo napisał mi wieczorem sms czy jest nadal szansa że bedziemy razem, a ja chciałam tego bardzo. I znow utrzymywaliśmy kontakt... aż w pewnej chwili napisał że jest 2 miesiące z dziewczyną :/// dałam sobie spokoj. Wczoraj znów się odezwał. :/ pytał co u mnie ja co u niego i zapytałam o dziewczynę jego to napisał że ni jest z nią miesiąc już... pozniej pisaliśmy o szkole. zapytałam czy chce mu się juz iść to on że tak bo nowe dziewczyny itd... i napisał że dalej czuje do mnie sentyment jak do zadnej innej dziewczyny. I chciałam już zakonczyc pisanie więc mu napisałam że nie chce mi się już pisać a on zebym sie odezwała że bedzie tęsknił. Czy on dalej może coś czuje do mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach