Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka kolegii

woli ode mnie mecz

Polecane posty

Złoty, złotko... ja Ci dobrze radzę... Ty tylko pogadaj z Janią (jak będziesz u niej na obiadku) i wypytaj czy ja to ona :D Bo ja się będę upierać, że ja to ja, a ona to ona! 😡 ps. a co Ty taki świętojebliwy jesteś...? :D:D

Cycuszki ładne :P ;) ale już nie mam :o :( Tobie Kochanie tez radze się nawrócić ❤️

Jestem przystojny :P ;) na pewno bym Ci spodobał ;) tylko ze Ty chyba jesteś szalona :o :(

jak to była Twoja fotka tutaj, to powiem Ci, że... albo nic nie powiem :P a jestem szalona wtedy, gdy sobie popiję, a że robię to rzadko... to i rzadko fotki swoich cycuszków na prawo i lewo wysyłam :D i już mi tu nie słodź z tym, że cycuszki ładne- już ja wiem swoje :O

Cycuszki są BOSKIE!!!!! lubię małe choć takie male to nie są :P ;) już nie zobaczę bo nie mam :o :( tez się lobię napić wtedy jestem diabełkiem :P ;) Nie boj żaby jestem przystojny :P ;) wypad bym CI w oko ;)

Jania jest polonistka :P ;) Tak były Cudowne ale oglądać jestem grzechem takie rzeczy to po ślubie :P ;) Dobranoc 👄

może Jania jest polonistką ale ja nie jestem Janią!! zapamiętaj to raz na zawsze!! 😡 A jak byś był przykładnym kafeteriuszem/kafeterianiniem ( :D ), to mógłbyś je sobie dziś pooglądać :P (Z tego co wiem, to temat jest jeszcze nie usunięty ):P A że jesteś przykładnym chrześcijaninem, to rób rachunek sumienia i się módl lepiej o odpuszczenie grzechów :P:P

przecież cycki mam na poczcie :P ;) jesteś cwana 23:18 ale nie nabiorę się :P ;)