Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agania

okresowe dolegliwosci zmienne w czasie?

Polecane posty

Gość agania

witam :) Takie male pytanie mam :) jak w temacie, odnosnie przebiegub okresu. Otoz teraz mam 21 lat, w zasadzie poza pewnymi nieregularnosciami i przerwami pomiedzy cyklami okres przebiegal mi stosunkowo bezbolesnie, jednak od kilku miesiecy pierwszy dzien jest coraz ciezszy, dwa miesiace temu pojawily sie wymioty, w tym miesiacu dodatkowo po prostu lezalam bezsilnie przez dluzszy czas na podlodze, ktora wydala mi najbezieczniejszym miejscem pod sloncem (lozko bylo taaaaaak daleko i wysooko..), masakra..ech.. zastanawiam sie co bedzie za miesiac... czy Wam tez zmienialy sie dolegliwosci zwiazane z okresem? pozdrawiam serdecznie wszytskie kobiety ;)

Gość to bardzo zly objaw
taki objaw ma najczesciej endometrioza!! Coraz gorsze z miesiaca na miesiac okresy!! czy pomagaja ci tabletki w ogole?

Gość agania
pomagaja :P co prawda tylko ibuprom, ale dziala.. :)

Gość agania
a i co do endometriozy- jesli chodzi o nieregularny cykl, skonczylo mi sie wahania ok 1,5 roku temu, teraz mam regularne 28-32 dni cykle, okres 4-5 dni

Gość HMIJKA
pytanko czy boli Cie podczas stosunku???

Gość agania
tego stwierdzic nie moge, poniewaz nie odbylam jeszcze zadnego

Gość jest ok nic
sie niemartw

Gość agania
taka mam nadzieje, bo jak czytala o tej chorobie, to z objawow pasuja mi jedynie bole glowy, ktore ostatnio mi sie zaczely pojawiac, ale raczej nie sadze, zeby to cos mialo wspolnego z jakakolwiek choroba :)