Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla blaaaaaaaaaa

wiadomo, że faceci to zdobywcy ale...

Polecane posty

Gość bjj
mowisz o seksie czy o zwiazku ?

Gość bjj
jak widac nie dla wszystkich...

Gość dobra przyznam sie
chodzi mi razcej o relacje, zwiazek, nie o seks. o ten moment, gdy spotykacie sie, nie padaja slowa okreslajace to co jets miedzy wami i co druga str o nas mysli.nie bylo zadnego kontaktu fiz. u mnie tak bylo, poderwalam tego faceta, i od razu czuam, ze stoje na straconej pozycji, bo facet wie, ze na niego lece. chcac, by nie czul sie zbyt pewnie nie pozwalam na fizycznosc., bo balam sie, ze wyjde na latwa panne. nie wiem, moze problem nie lezal w tym, tylko w tym, ze widzial, ze traktuje go lepiej niz sama siebie:O

Gość bjj
a ja mysle, ze powodem stania na "straconej pozycji" byla twoja inteligencja

A z jakim tekstem do niego wyleciałaś, że niby od razu wiedział że na niego lecisz?

Gość dobra przyznam sie
ha, a co, pewnie masz podobnie?:D u mine raczej byl fakt, iz zbyt mi zalezalo. no, ale trzymaj sie🖐️

Gość dobra przyznam sie
sam fakt,ze go poderwalam. a zagadalam do niego przez meila, bo przypadkiem znalazlam w necie, a faceta wypatrzylam podczas imprezy studenckiej. moge tylko radzic, by nie czuc sie gorsza od faceta, bo ja tak mialam.nie czulam sie dosc dobra. niestety. jeszcze raz zycze powodzenia :)

Nie chodziło mi o kanał komunikacji tylko o treść. Jeżeli od razu zabrzmiało to jak propozycja matrymonialna to oczywiste, że uznał to za podryw. Ale nie oznacza to, że tylko przez to Cię skreślił.

Gość bjj
jezeli bylabys ladna,sympatyczna i wartosciowa dziewczyna to musial by byc idiota zeby cie skreslic z powodu duzego zaangazowania...

Gość bla bla blaaaaaaaaaa
Witam :) No właśnie... zajęty. To w tej chwili rzecz, której najbardziej się boję. Bo to przecież nie wyjdzie przy pierwszej "rozmowie". Do 'dobra przyznam się' - nie wiem skąd u Ciebie to uczucie bycia gorszą od faceta. Zmień to.

Gość haha no jakbym czytała siebie
no to świetnie, przecież wprost nie można zapytać czy zajęty. a jak wyjdzie dopiero za dziesiątą rozmową? człowiek już się zdąży jakoś w to zaangażować a tu bach.

Gość no to jak go bedziesz gdzies
zapraszac , za ktoras tam rozmowa, to powiedz ze zapraszasz takze jego ukochana dziewczyne, jak sie zgodzi to bedziesz wiedziala ze kogos ma :P dla absolutnej pewnosci jak powie ze nie moze przyjsc z dziewczyna bo jej nie ma to powiedz ze w takim razie zapraszasz go z jego ukochanym :P no i jak powie ze tez nic z tego bo nie ma takiego to.. droga wolna :D :P

Haha właśnie! Innej orientacji seksualnej nikt tu wcześniej nawet nie zakładał :)