Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nie podoba mi sie moje ciało

Polecane posty

hehe, tak? :) to fajnie :D a ty nasza piękna załozycielko nie przejmuj się skończonym durniem ;) stać cię na lepszego

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
czasem troche cwicze, ale czesto nie mam na to sily;/ nie mam narazie kasy;/ wlasnie szukam pracy, mamy problemy finansowe obecnie ... i to powoduje pozostale problemyy

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
ale tego wlasnie kocham, czasem mysle, ze az za bardzo bo moze wtedy bym sie wlasnie tak nie przejmowala jego zdaniem? on chyba tez mnie kocha, tylko jest glupi ;/:P

autorko glowa do gory spojrz w lustro powiedz sobie ze jestes piekna i atrakcyjna kobieta i nic,ani nikt tego nie zmieni. opinia meza sie nie przejmoj.facet ktory nie akceptuje swojej zony taka jaka jest nie jest wart zlamanego grosza.nie spojrzy na siebie a potem ocenia innych. jesli nadal bedzie Cie krytykowal uderz w jego najczulszy punkt.tez mu wypomnij jakas wade a niech ma za swoje:P KOBIETY NIE DAJMY SIE PONIZAC!!!!!!!

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Boze dziewczyny co miesiac mam to samo ................ jakis tydzien po okresie chyba.. takie jazdy jak psychopatka jakas... tak normalnie to mi raczej takie rzeczy nie przeszkadzaja, sama sie smieje ze swoich piersi itp... a tu znowu te dni .... od wczoraj placze;/// sama nie wiem czemu.. ogolnie ... bo on cos powiedzial ... co ? cos zupelnie normalnego ... ale ja to odebralam po swojemu po prostu... dlatego sama juz nie wiem czy to problem czy ttylko gorszy dzien (ale bywa ich sporo)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i zawsze jak mam taki dzien, to sie wygadam .. i nastepnego dnia sie smieje z tego;/ a pozniej znowu to samo ..

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja tez ide. dobranoc.. i dzieki za wszystko

Gość Kup sobie silikonowe cycki z
allegro za 15 zeta

Gość dziadowski bicz
daj fote przerobimy w photoshopie i bedziesz orajt :-D