Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralllinka

Mój kolega noc przed swoim ślubem.

Polecane posty

Gość Koralllinka

Spał z inną kobietą. Wiem to na pewno, bo znam i ją i jego. Ja jedna o tym wiem. Sypiają ze sobą już parę miesięcy, ale teraz to naprawdę no. :O On rano się obudził obok niej i dopiero poszedł się szykować na ślub. Żona w ciąży. I od razu mówię, że to żadna prowokacja. Wiem,że to jest tak nieprawdopodobne, że ciężko uwierzyć, ale to cała prawda. Ja już nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi. :o

Gość a co my mozemy

Gość rrrwrwre
ja znam przypadek, jak na wieczorze kawalerskim była dziwka i prawie wszyscy ją przelecieli (po kolei) łącznie z przyszłym panem młodym

Gość kopbba
też znam kolege który spał z kochanką w wieczór kawalerski i żona nic nie wie znam je obie i jeszcze ta kochanka powiedziała mi ucieszona że jak on stał na swoim ślubie to miał jeszcze kutasa mokrego od jej piczki :-O nic sie nie poradzi

Gość
masakra :o dokąd ten świat zmierza...

Co w tym dziwnego? Chce się zawsze, a baba w ciązy raczej mało kogo podnieca.

Gość etg jki
gdyby nie to ze zona w ciazy to ja bym jej powiedziala... wiedzialas o tym wczesniej?

Gość do mnie mój były wieloletni
chłopak przyjechał w nocy przedślubem i błagal, zebym do niego wróciła ... spał u mnie, ale na kanapie w drugim pokoju ... Kilka miesięcy po naszym rozstaniu taka jedna desperatka złapała go na dziecko ... W ogóle panienka była fajna, po jednej nocy wspólnej oznajmiła miesiąc później, ze jest w ciązy, potem okazałao się, że nie była, zaszła w nią dwa miesiące później, jak już przygowżdżony do muru facet zdecydował się z nią ożenić. Cały ten czas symulowała ciążę ....

Gość kaliban nie
błaznij się chłopie bo poziom twoich wypowiedzi jest mniejszy niż zero , nie dziwię się że musisz się dowartościowywac na damskim forum skoro takie gówno z ciebie , tu zabłyśniesz :O

Gość Kamilllka
Ja bym powiedziala o tym fakcie kobiecie przed slubem!!! Niech decyduje, czy chce wiazac sie z takim gnojkiem. Ciaza nie jest powodem do zawierania zwiazku malzenskiego pomiedzy ludzmi, ktorzy sie do tego nie nadaja. Kobieta ma prawo sama podjac decyzje, czy z takim kut...chce byc.

Gość powiedz
powiedz o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość diablica i juz
czyzbys to ty byla ta "kolezanka"??:-)

Gość yoyoyohhhhhh
musisz jej powiedzieć .....teraz ja zaboli ale lepiej niech wie bo on i tak sie nie zmieni ...dziewczyno mozesz jej oszczedzic wiele bólu na przyszłosc .....jesli nie chcesz tego zrobić osobiscie zrób anonimowo

Gość nie sypiam z komiczne1
taka laseczka koniecznie powinna pojsc na slub to chyba fajne uczucie widzac faceta ktorego sie ujezdzalo pare godzin temu jak nerwowo patrzy czy ta laska nie wywinie mu jakiegos numeru..mysle ze to jego spocone ze strachu czolo, miekkie kolana, nerwowe spojrzenie i uciekanie wzrokiem ma w sobie cos perwersyjnie podniecajacego i ta mysl o szczesliwej mlodej ktora nie wiem ze za kilka dni jej mezus znowu bedzie w zapale pracowal jezykiem...

Gość Koralllinka
No widzę, że ktoś się odezwał od wczoraj. :) Co do tego, że powinnam powiedzieć - to nie ma mowy, nie sądzę, że powinnam się mieszać w życie innych ludzi. Poza tym już jest po ślubie, dziecko w drodze i co? - nagle mam z tym wyskoczyć, wiadomo, że tylko by się ode mnie odcięli i tyle. Co do tego, że żona w ciąży nieatrakcyjna - to raz, że autor wypowiedzi jest idiota, dwa, że to nie była zaawansowana ciąża, niczego nie było jeszcze widać. No i - to nie ja byłam tą koleżanką. :) Przyjaźnię się z kochanką i koleguję z szacownym małżonkiem. Żonę z całego towarzystwa znam najsłabiej.

Gość mmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnh
postaw sie na jej miejscu.....nie musisz jej tego mówic sama napisz anonima , poprowadz ja do tego ....chciałabys zyc w zaklamaniu?ta twoja kolezanka to szmata ....dziewczyno jak na poczadku przeczytałam twojego posta to sadziłam ze jestes za tym aby nie ranic innych w tak durny sposob ..nie uwazam ze to miesanie sie w zycie ...uwazam ze to pomoc drugiej osobie

Gość no i tak ...
ludzie a co wy gadacie ,dziewczyna w ciazy ,ma usłyszec ze jej facet ja zdradził a jak poroni ?kto za to po łbie dostanie ,nie wy, a moze to był jego ostatni wybryk i od teraz bedzie kochajacym mezem a potem tatusiem ,autorko ,zamilcz na wieki ,

Gość vcbx
albo bedzie ja dalje zdradzał i co bedziesz takn na to patrzec twoj wybór ale kiedys zrozumiesz , tylko ze za 15 lat jak ona sie dowie to jzu zycia sobie nie ułoży wiesz co jednorazowy to moze byc recznik a nie zdrada załamka

Gość taaaa wszyscy na dziecko
są łapani. Moje jedyne dziecko urodziło się 8 lat po slubie, po 4 latach starań, a i tak jedna dziwka eksa opowiadała, że go na dziecko złapałam

Kaliban nie => Hła, hła, skoro mam taki niski poziom i błyszczę na tym forum, jaki z tego wynika wniosek co do twojego poziomu :o. Wrzucać to trzeba umieć. Nie ośmieszaj się. P.S. Dziękuję za komplement. Błaznowi wcale inteligentni byli.