Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojojojojooojojojojoj

rzeczy ktore robie przy moim chlopaku- czy powinnam?

Polecane posty

Gość frentii
Kuapouszek, gadasz od rzeczy. Czy fakt, ze nie robie kupy przy facecie lub kimkolwiek innym oznacza, ze udaje, ze jestem nieskazitelna i nie wydalam z siebie kalu?:D Czy fakt, ze nie zmieniam podpasek przy osobach trzecich oznacza, ze robie z okresu temat tabu?? Nie, po prostu fakt bycia w zwaizku nie oznacza, ze musze dzielic sie z facetem takimi "fizjologicznymi momentami". A powiazanie z kochanka jest bardzo sensowne, bo to ze facet wie, ze srasz i pierdzisz nie oznacza, ze chce byc tego swiadkiem i jesli ma w domu osobe, ktora notorycznie przy nim pierdzi, beka, dlubie w nosie, zmienia podpaski i nagle poznaje piekna, tajemnnicza, pachnaca kobiete, to jest wieksze prawdopodobienstwo, ze jej ulegnie i ja sie temu nie dziwie. Trudno fantazjowac o swojej kobiecie, kiedy wczoraj puscila glosniego, smierdzace baka. I nie chodzi mi o to, aby chodzic przy facecie 24h na dobe w szpilkach, wyperfumowana i odpicowana, tylko aby nie przeginac w druga strone. Chcesz omawiac z facetem konsystencje swojej kupy, aby udowodnic, ze nie ma miedzy wami tematow tabu, ok, ale potem sie nie zdziw, ze facet nie jest juz taki skory do romantycznych uniesien i traktuje cie bardziej jak siostre niz swoja kobiete.

dzieki bzinka ;) teraz tak jeszcze mi do głowy wpadło (odnośnie tego, że facet będzie szukał kochanki bo żona się zbyt "obnaża") to chyba większe jest prawdopodobieństwo, że faceci, których kobiety są takie nieskazitelne i nie tolerują bekania itp. zaczną uciekać w towarzystwo kumpli, gdzie będą mogli poczuć się swobodnie, a nie jak na obiadku u królowej ;)

bo ja nie mówię, że wszystkim trzeba się dzielić. mówię jedynie, że pewne rzeczy są normalne i w pewnych sytuacjach można je tolerować. :) to, że kiedy jedno z nas się kapie a drugie w tym czasie musi i skorzysta z kibelka, nie sprawia, że staje się oblechem. a bycie dla siebie pociągającym i atrakcyjnym nie jest uzależnione od takich pojedynczych sytuacji.

Gość kjvhhdbkdidbdifbd
Ja puszczam bączki przy moim facecie wszystko robimy razem ;p A najlepiej by bylo gdybym go miala