Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buono

Mojemu facetowi mieknie podczas jeźdźca.

Polecane posty

Gość Buono

Na poczatku jak go ujeżdżam jest strasznie twardy i gdy zaczynam jest dobrze, mogę go poujeżdżać tak z minutę, wtedy on mnie zatrzymuję, bo zwykle od razu jest blisko orgazmu - a wiadomo, szkoda kończyć seks po minucie.... -,-''... więc zatrzymuję się ...ale po chwili niestety jest oklapły. zdarza się to ZAWSZE. no chyba, że w tej pozycji kończymy - wtedy jest wszystko okej, dochodzi normalnie, twardy jak najbardziej wszystko okej jest...

Gość Buono
zasysam mięśniami pochwy jego penisa w ten sposób że u nasady robi sie wiotki i giętki czasami nawet krwawi :-(

Gość Izazella
spadówa!:P ważę 58! ej, w zasadzie może to faktycznie chodzi o to, że krew nie dopływa... nie wiem. .... do kitu ! 😡

Gość Izazella
to znowu ja - na podbrzusze i na brzuch nie, ponieważ wolę być TYŁEM do niego

Gość Izazella
Buono i ja to ta sama osoba :) (jakby ktos sie nie zoerientowal)

to we dwie go ujeżdzacie? to nie dziwne ze mu mięknie.... ja myślę że nie dopływa krew zbyt dobrze i/lub on nie lubi tej pozycji...raczej to drugie bo nie wiem co być musiała robić by mu niedopływała tam krew ahahahhaha

Gość Izazella
65 ale duszę ma młodą i dobrze nam razem.

Gość facet który lubi
a może zamiast utrzymywać ciężar ciała na udach siadasz mu na podbrzuszu- nacisk na pęcherz często może powodować taką reakcję...

Gość Izazella
top, ze nie lubi nie wchodzi w grę - jest osobą baaaaaaaardzo szczerą i jeśli mu coś nie odpowiada mówi top. Ma 20 lat. Wiem, że lubi tą pozycję, bo to on nalega, abyśmy się w niej kochali, no ale niestety za szybko jest mu dobrze i potem klapa na jakies 5 minut. On sam mówi, że mu jest za szybko za dobrze, a potem nie wie czemu tak się dzieje, bo mówi, że bardzo mu się to podoba.

Gość zezezeze
z faceta nie bedzie pewnie zadnego pozytku... ;) zaloz sobie konto na http://www.sexpartnerklub.pl i znajdz takiego, ktoremu nie bedzie miekl w kazdej pozycji

Gość Izazella
facet ktory lubi - kurcze nie wiem... musze zwrocic na to uwage

Gość Rosesneverfallinlove
może po prostu dochodzi?