Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka z czosnkiem w c...

utknął mi czosnek w pochwie!!! co mam robic

Polecane posty

Gość idiotka z czosnkiem w c...

dziewczyny poszłam za radami które zostały opisane w jednym topiku i włożyłam sobie ząbek czosnku i nie umiem go wyciągnąć;( brzuch mnie boli (chyba ze stresu). mój ginekolog dopiero przyjmuje w czwartek a ja chyba umre do tego czasu:( boje sie że przesunie się głębiej i będę musiała mieć jakiś zabieg robiony a wtedy wszyscy sie dowiedzą że mam czosnek w ci**e. taki wstyd nie wiem co robic ani jak to lekarzowi powiedzieć wolałabym sie zastrzelić

Gość nie płącz tylko napnij sie
jak przy oddawaniu stolca, czostek nie wejdzie sam głebiej niż jest. To jajk z tamponem - wyjdzie nawet bez sznurka.

Gość idiotka......
kąpiel nic nie dała:( na pewno nie wypadł bo sprawdzałam czy tam jest i niestety;( dzwoniłam do ginekologa i kazał mi przyjść dopiero w środe wieczorem może gdybym mu powiedziała o co chodzi to by mnie prędzej przyjął ale tak mi głupio było że nie umiałam tego wydusić z siebie:( no i dupa blada:(

Gość skoro go czujesz i dotykasz
to wyjdzie. Napnij sie tylko bez nerwów.

Gość no to kiszka
nie ma to, jak sluchac niektorych rad :/ zawsze twierdzilam (a troche cierpialam na nawracajace infekcje pochwy), ze czosnek do pochwy sobie pakowac, to straszny pomysl i moze wiecej szkod wyrzadzic niz pomoc. sprobuj jeszcze wyjac chociaz ja na Twoim miejscu zadzwonilabym jeszcze raz do ginekologa i powiedziala, w czym rzecz. wtedy pewnie Cie przyjmie od razu.. a na przyszlosc jak sama chcesz sobie pomoc w infekcji pochwy, to masc clotrimazolum i lacibios femina a nie czosnek!

Gość triu
ja tez uzywalam czosnku :P usiadz na kibelku i napinaj sie jakbys miala zatwardzenie :) powinien wypasc a nie dajesz rady wydlubac palcem? przeciez tzipka to nie studnia :P ja zawsze palcem wyjmowalam :)

Gość dorotka99
A może juz Ci wypadł ja sama tak kiedyś mialam myślałam że zawału dostane a okazalo sie że sam wypadł niepostrzeżenie

Gość henryk z piławy 1958
myślałem, że to denny wkręt, ale nie! dziś dowiedziałem się, że kobiety wkładają sobie czosnek do tzipek, znów mój świat legnął w gruzach :0 sądzę, iż jako wybitny koneser kuchni żydowskiej mogę zrobić ci minete i wyciągnąć czosnek moją zajęczą wargą. nic innego nie przychodzi mi do głowy :( a chce pomóc

Gość tella435346543
powoli rozszesz sobie pochwe i weż szczypce i wyciągnij jak będziesz czuła ból to na chwile przezstań i znowu a jak cię potem będzie bolała to pomasuj sobie będzie dobrze:)

Gość brzoskwinka 50
lepiej sobie włożyc ogórka niż czosnek...sprawdzone :P

Gość gość
Jedź do szpitala. Tam nie takie rzeczy wyciągają. Często ludzie sobie coś włożą do o***tu i jak nie da rady wyciągnąć to przyjeżdżają z tym do szpitala. Z pochwy też powinni wyciągnąć.

Gość gość
odpowiadacie na temat z 2009r. ...

Gość gość III
Patrzcie ludzie na daty! To było 5 lat temu! Myślicie, że od 5 lat walczy z tym czosnkiem w pochwie?! :D

Gość gość
myslicie ze przez 5 lat nie wyciagneła tego czosnku?!!!!!Patrze na daty!!!!!!!

Gość gość
ahahahaaaaaaaaa A jak czosnek chiński był, to ma teraz skośne oczka.

Gość gość
Ha ha ha ha!!!!!

Gość gość
uzyj odkurzacza

Gość gość
Może szczypcami ;) hehe

Gość gość
hahahahahahaha :D Płaczę ze śmiechu przed komputerem :D

Gość wyslij nr tel skarbie
Weź zawołaj psa przyjdzie i ci to wyliże :) i będziesz mieć z tego przyjemność :)

Gość gość
A kto to sie czosnkiem bredzluje???

Gość gość
1)nie odkurzaczem bo uszkodzisz sobie pochwe na zawsze 2)jak umiesz przeć to przyj 3)wlej tam wode/wudke może wypłynie(uwaga będzie szczypać tak czy tak,ale wudka skuteczniejsza 4)jak to nie pomoże i masz taką możliwość poprość chłopaka/męża żeby ci kutasa włorzył to pomoże czosnek wyjdzie dupą (wiem bo tak zrobiłam ale uwaga boli,szczypie,piecze

Gość gośćkutaz
Kutaz