Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozkminTO

Pigółka, a ciąża

Polecane posty

Gość RozkminTO

Mam (może faktycznie głupie) pytanie! Biorę pigółki, uprawiamy seks bez prezerwatywy, nigdy nie dochodzi do wytrysku w środku, czy istnieje jakaś możliwość zajśćia w ciąże?

po co bierzesz pigulki jak wytrzysk nie jest do srodka ?to lepiej stosuj gumy i tak sie stresujesz i tak ja pigulki bralam 3 lata zawsze byl wytrysk do srodka a dziecko planowane jedno i drugie..

jak bierzesz pigulki to nie stresuj faceta i daj mu sie spuscic w srodku...zreszta co to za przyjemnosc w kulminacynym momencie przerywac....

Gość RozkminTO
O gumie nie ma mowy, mój facet nie uznaje tego, tzn nie może z gumą - tak to ujmę a jeśli chodzi o wytrysk w środku to napewno na to nie pozwolę, za młoda jestem a za nerwowa, skoro teraz mam schizy to co dopiero po takim właśnie "zajściu"! Trochę mnie uspokoiliście - dzięki za odp. Mam nadzieje ze jesteście ich w stu procentach pewni

Po to sa tabletki zeby mogl sie spuszczac po co ty siebie trujesz a takim razie bez sensu...zapytaj ginekologa zanim cos lykniesz,bo za bardzo nie wiesz po co to lykasz widze..:)

ULOTKA,ULOTKA JESZCZE RAZ ULOTKA...tabletki nie sa stu % zabezpieczeniem ale blokuja one owulacje ...i naprawde jesli przyjmujesz regularnie mozesz spac spokojnie nawet jas twoj chlopak skonczyl w tobie...osobiscie nie znam przypadku zajscia w ciaze dziewczyny ktora regularnie lykala tabletki...przewaznie bylo to zapomnienie

to po chooja sie trujesz i wydajesz bezsensownie kase jak lykasz sztuczne hormony a konczycie na zewnatrz ?? :O lepiej wroc do ksiazek dziecko bo na seks jesstes jeszcze za goopia :O