Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlosnica - nic juz nie cieszy

CO ROBIC? PISZCIE PROSZE!!!!

Polecane posty

Zostawil mnie dla innej/ mojej znajomej z pracy Kocham i nie umiem sie pozbierac. Wiem ze musze zapomniec - wymazac wszystko jak najszybciej, ale nei pozwala mi to ze pracuejmy w jednym miejscy, jego nowa tez. za tydzien koncze urlopale nei wyobrazam sobei powrotu to tej pracy! zakochalam sie w nim wlasnie w pracy, wszystko mi w niej przypomina jego..... oszaleje :-o najgorsze sa myslei z eoni rem -nei moge! nie umiem ich odgonic :-O

najgorsze ze mysle ze oni razem tacy szczeslwii usmiechnieci i bog wie co jeszcze - nie umiem odgonic tych mysli:-O sorki za bledy i przestawianie liter;-)

:(

Gość masz to na co sie zgadzasz
praca, to nie najlepsze miejsce dla znalezienie sobie milosci. to juz wiesz. jesli bedziesz zachowywala sie naturalnie, a nie z nienawiscia w stosunku do zdradzacza i tej nowej jego milosci, sprawa sama ucichnie. nie koncentruj sie na nich, tylko na pracy. zajmij sie tak praca abys nie musiala zwracac na nich uwagi. to TYLKO PRACA, a po niej, zainwestuj we wlasne zainteresowania i prace fizyczna nad soba. bedziesz miala 2 w jednym - zdrowie i rozrywke. na przyszlosc - szukaj milosci poza miejscem pracy 🖐️

Rezygnacja z tego miejsca pracy bedzie tchorzostwem? jestem gotowa zlozyc wypowiedzenie:-/ totalnie sie zabugilam po czasie widze jak mocno sie zaangazowalam:-/