Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagrossssssssssssss

a gdzie sex?????????

Polecane posty

Gość milagrossssssssssssss

hejka mam problem jestem w długo letnim zwiazku , niby każdy dzien razem , niby ok ale sypiamy ze soba za mało przynajmniej za mało dla mnie , rozmowa nic nie daje ciagle tylko słysze jestem zmęczony i tak dalej , nie mam czasu ..ale gdy przychodzi weekend a ja chce go zaciagnac juz spac to on siedzi przed tv a pozniej mi mowi ze juz pozno i chce spac;/ sadze ze nie ma nikogo na boku bo kazdy dzien sie widzimy ,, nocujemy u siebie .gdy pyta,m czy mu sie juz znudziałm zaprzecza i sadzi ze przesadzam

Gość tez lubie
zrob mu jakas niespodzianke:) moze pojawila sie rutyna:)?

wyglada na to, ze facet sobie odpuscil i nie zalezy mu na zaspokojeniu twoich potrzeb.bedzie ciezko jesli nie zmieni swojego podejscia.przykra sprawa.

niestety bog tak nas stworzyl, ze z wiekiem mezczyznom sie chce coraz mniej, a kobietom odwrotnie

Gość milagrossssssss
rozstępów nie mam .... zdażą sie że sie o to kłócimy tak jak dziś np ..... sądze że to psuje atmosfere w naszym związku

klotnie, na pewno maja wplyw na wasze zycie intymne. moze powinnas odkryc co naprawde jest problemem. brak sexu jest jedynie symptomem, ze w zwiazku dzieje sie cos niedobrego.

Gość a mi to sie wydarzylo
a ja mam tak jak twoj chlopak....a mi chodzi o to ze ona juz mnie tak nie pociaga jak na poczatku;-0