Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alib12

co pomaga na wągry, grudki pod skóra?

Polecane posty

Gość alib12

mam na twarzy pełno wągrów, grudek pod skora..treraz rozeszlo sie to na szyje..co pomoze, jakie lekarstwo? mam 36 lat

Gość alib12
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość alib12
jakos nikt nie che sie wypowiedziec:( czyzby wwszyscy mieli piekne brzoskiwniowe buźki?

Ja stosuje olejek rycynowy! Naprawde pomaga na wypryski i grudki pod skórne. Na wągry używaj pilingu-wmasuj okrągłymi ruchami szczęgólnie w okolicach nosa na nosie policzkach brodzie i czole. Potem osusz twarz i nasmaruj ją olejkiem rycynowym-najlepiej na wieczór nie dużo bo jest wydajny bardzo! Dwa, trzy razy w tygodniu. Podgrzej olejek rycynowy na małej łyżecce -naprzykład nad małą świeczką-tak aby nie był zbyt gorący! I delikatnie wklepuj go palcami lub rozsmaruj po buzi i zostaw. Zobaczysz po kilku dniach skóra będzie ładniejsza bo będzie nawilżona, uzyska też ładniejszy koloryt. Drobniejsze krostki znikają już po dwóch dniach. Po dwóch miesiącach stosowania duże pryszcze oraz pod skórne grudki znikną bez śladu!

Gość MałaMiMi1
Na wągry mi najbardziej pomaga peeling i maseczka głęboko oczyszczająca eva natura. Świetnie oczyszczają skórę, sprawiają że jest gładka i wągrów wyraźnie mniej. polecam

preparaty z kwasem (nie spirytusem) salicylowym. tylko kwas salicylowy jest w stanie wniknac do glebi porow i oczyscic ich scianki z osadu loju i obumarlego naskorka (ciemne wargy). kwas powinien miec stezenie 5-8%, a baza kosmetyku 3-4 w skali pH., zeby proces zluszczania w ogole nastapil.

Gość basienka0987
Na wągry rzeczywiście dobry jest program pielęgnacyjny eva natura - najlepiej oczyszczający. Peeling i maseczka. To jest to ;-)