Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effka89k

Mój chłopak ma 11,5 cm

Polecane posty

Gość effka89k

Uprawialiśmy jedynie petting, ale jego penis wydaje się tak mały, iż nie wiem czy nasze życie seksualne będzie udane:(Nie chcę zostawiać Go bo małego, ale związek bez udanego seksu nie przetrwa za długo:(

Gość effka89k
PS: doradźcie cos na temat penetracji nosa lub uszu, tam może damy radę??? :classic_cool:

Gość Poczekaj aż dojdzie do
sexu, bo może w łóżku jest super a nie musi mieć długiego żeby sprawić przyemność

no w łóżku jest pewnie dobry bo potrafił tak pocierać swoim fiutkiem o moją różyczkę że dostałam super orgazm.Jestem co prawda niziutka (153cm) ale obawiam się co będzie z penetracją:/ Oboje jesteśmy jeszcze bez "doświadczeń"

Gość vcbv
przynajmniej z łatwoscia zrobisz mu glebokie gardło

Gość vcbv
a tak całkiem serio to jestes chora jesli uwazasz ze moga byc jakies problemy przez jego długosc . Wieksosc zakonczen nerwowych w pochwie znajduje sie tu u jej wejscia do 1/3 od jej wejscia . Glebiej pochwa jest mniej unerwiona .

Gość jjtfff
moj maz tez ma takiego małego i chudego do tego i seks jest super! powiem wiecej - nigdy nie uprawiałam takiego super seksu jak z nim, a miałam wczesniej kilku partnerów, z duuużo większym przyrodzeniem. nieliczy sie długosc, a jakosc

Gość warkoczkomety
tej wielkości to ja mam łechtaczkę 💤

Gość jjtfff
złoty nie wiem - mój maż ma tak ok. 12cm, dokładnie nie wiem bo nie mierzyłam mu. Myślę ze i 8,5 wystarczy :-D ale oczywiście nie każdej kobiecie. Sa takie co Cie skreśla od razu, ale sa takie jak ja ze im to nie przeszkadza. Jest nawet jeden plus małego fiutka - nigdy nie boli jak wcchodzi do srodka. Miałam kiedys faceta co miał wielgachna i grupa pałkę i zawsze mnie boolało na poczatku seksu.

Gość gfdgfd433
najwieksze łechtaczki mają do 1.5 cm długosci .. JEzeli twoja ma wiecej to jest anomalia

Gość jjtfff
złoty nie martw sie - napewno znajdziesz kiedys kobiete która zaakceptuje ciebie takiego jakim jestes. Powiem ci jescze jedbo - pierwszy orgazm jaki miałam w zyciu - z moim mezem, a własciwie wtedy jescze chłopakiem podczas petingu.

Gość bojabojaboja
No nie wiem, ja takiego ledwo czułam i to w pozycjach w których mógł wchodzić głęboko. W innych prawie nic nie czułam. Acha i był też chudy. Teraz mam chłopaka z długim i grubym i dopiero teraz rozumiem, czemu kobiety kochają seks. I nie czuje bólu kiedy wchodzi głęboko, może temu, że robi to z wyczuciem, nawet jak penetracja jest szybka i mocniejsza. Może tak wobec tego uznać, że co człowiek to inne upodobania? Bo ja widać mamy wyraźnie różne doświadczenia. A co do autorki to... myśle, że nie powinnaś go z miejsca skreślać. Tak jak to niektóre kobietki zauważyły, czasem i z krótkim może być przyjemnie.

Gość mój były miał małego
i powiem Ci że seks był beznadziejny. Niby najczulsze miejsce to początek pochwy, ale mi brakowało uczucia wypełnienia. Dobrze że potem okazał sie dupkiem to go rzuciłam. Teraz mam faceta z porządnym sprzętem i jest o niebo lepiej. Wszystko zależy od tego co czujesz i co jest wazne dla Ciebie ale jak już teraz masz obawy..

Gość do książek marsz
Całe szczęście pierwszy wrzesień - tuż, tuż ! :classic_cool: