Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

Blokada w czasie gry wstepnej

Polecane posty

Jak juz napisalam w TEMACIE mam problem przy kazdej grze wstepnej cos mnie blokuje w srodku ( piczuni ) to taki straszny bol ze skurczem ! Czy ktos tak tez ma ?? Od czego takie cos moze byc ...Mam to od 2 miesiecy wczesniej tak nie mialam !! Prosze o rade..( A i dodam ze poprzez to mimo tego ze sie kocham to juz nie czuje przyjemnisci) P.S. po jakims czasie to ustepuje ale to juz podczas sexu

Gość ilcia1
To o czym piszesz, to chyba są żylaki odbytu. Początkowe podniecenie powoduje nabrzmienie żylaków odbytu.

Gość fiołeczek1
a co to za partner twój?

Moj partner jest moim nazeczonym od 2 lat ...;) To nie zaden pierwszy lepszy ..problem nie tkwi w nim lecz we mnie i nie wiem czemu pytasz o niego

Gość fiołeczek1
pytam bo masz tą blokade przez niego

Nam sie uklada w sexie tylko od 2 miesiecy przy grze wstepnej w srodku mam taki skurcz ktory trzyma mnie przez jakies 10 minut i pozniej przechodzi ale ten skurcz jest bolesny I to nie jest tak ze moj partner robi to zle czy inaczej jest tak jak zawsze a jednak mnie cos w pochwie blokuje ..:/

Nie to nie jest przez mojego partnera ...poprostu gdy zaczyna mnie dotykac nawet po nodze ale blisko miejsc intymnych zaczyna mnie lapac ten skurcz w srodku ....