Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olbrzymka 30

Oszukać przeznaczenie 100

Polecane posty

Gość olbrzymka 30

Przejebene po raz enty zaczynać się odchudzać. Może się wreszcie uda, a może nie. Ale ja już na siebie nie mogę patrzeć. Wiem tylko że najlepsze rezultaty dawała dieta 1000 kcal. Ale pamiętam ile to wyrzeczeń i bólu. 10 lat temu się udało, a potem depresja i tycie, tycie, tycie. Wyglądam jak czołg i czuję swój mega ciężar. Jak można się było tak doprowadzć, to najlepsze lata mojego życia a ja spasłam się jak świnia. Ktoś mi pomoże?

Gość kaska35
witam serdecznie nie przejmuj się są sposoby aby schudnąć. ja schudlam po ciazy dziki diecie herbalife bez zadnych wyrzeczeń i bólu pod opieka doswiadczonych konsultantow teraz czuje sie swietnie nie mam efektu jo-jo rozbil sie cellulit i co wazne mam dobre samopoczucie. zajrzyj sobie na strone www.mojezywienie.pl tam poszukasz kontakt. napewno ci pomoga jak dla mnie to byla ostatnia dieta schudlam ile chcialam i jest superrr wiec sprobuj.

Gość olbrzymka 30
Mnie Herbalife nie pomogło. Stosowałam, ale chodziłam głodna i wściekła, więc nie przestrzegałam diety.

Gość kaska35
pewnie tak nie przestrzegalas diety mi jak rozpisali diete wszystko mialam dokladnie co i jak ile wody czego nie jesc np unikac bananów. skontaktuj sie z nimi pomoga ci rozpisza tak dokladna diete ze nie ma opcji zebys nie schudla po co masz sie meczyc. a i co wazne nie chodzilam glodna wrecz najedzona. mi sie wydaje ze zalezy na kogo sie trafi ja schudlam po ciazy wygladalm masakrycznie a teraz jest ok chcesz jeszcze raz spróbowac? to poszukam ci do nich namiary

Gość olbrzymka 30
mi nic nikt nie rozpisał, kupilam produkty na allegro i tyle. A ty co brałaś? Ja mam błonnik, cell aktywator, multiwitaminy i koktajle.

Gość kaska35
o matko z allegro? to nic dziwnego ze nie schudlas. z tego co wiem tam sa oszusci czasem produkty nawet sa podrabiane moja koleznka kiedys kupila na allegro koktajl i tylko naklejka byla herbalife a jak sie ja zdarlo zupelnie inny produkt na allegro sprzedaja nielegalnie i do tego zdazaja sie podróbki ja bralam blonnik i zziola, fiberbond koktajl i przez 1 miesiac odzywke bialkowa zeby nie bylo obzwislego brzucha i pomoglo. tylko tak jak juz pisalam musisz miec wszystko dokladnie rozpisane aby schudnac nie bedziesz chodzic glodna i wsciekla. ta dieta pomoze ci napewno ja korzystalam z pomocy dietetykow na www.mojezywienie.pl maja darmowa opieke podczas kuracji wszystko ladnie rozpisza powiedza co i jak. dla mnie wazne ze ja po tej diecie nie mam efektu jo-jo i cellulitu

Gość olbrzymka 30
A ile schudłaś i w jakim czasie? Po odchudzaniu z herbalife jesteś na jakiejś diecie? I jeszcze ciekawi mnie jak długo utrzymuje ci się efekt odchudzania.

Gość kaska35
ja schudlam 11kg w 2 miesiace po diecie jestem juz okolo 7 czy 8 miesiecy i nie mam efektu jo-jo teraz nie stosuje zadnej diety waze tyle ile udlao mi sie i ile chcialam schudnac, ograniczam jedynie slodycze ale jak mi sie zachce to sobie zjem jednego batonika i od czasu do czasu pije rano koktajl zamiast sniadania daje mi ze tak brzydko powiem kopa przed praca. to wszystko zalezy od rozpisanej diety i stosowania. a i powiem ci jeszce ze moja kolezana co ci pislam tez sie odchudza i po 5tygodniach stosowania schudla juz 7kg i jest zadowolona.

Gość olbrzymka 30
no to ładnie schudłaś i się trzymasz , ja pewnie trafiłam na jakieś podróby.

Gość kaska35
pewnie tak ale to tez wazne kto rozpisze ci diete. chcesz nr gg i tel tam gdzie mi rozpisywali diete? mowie ci taka fajna babka ze szok wszysto wytlumaczy powie co i jak no i efekty widac mąż jest ze mnie dumny :)

Gość olbrzymka 30
ok. to jeśli możesz pomóc, to podaj mi te namiary. dziękuję.

Gość kaska35
chetnie ci pomoge kiedys sama mialam taki problem i szukalam pomocy na forach a teraz pomagam innym wiem jak to jest. wiec tak ich strona to www.mojezywienie.pl jak tam wejdziesz masz namiary po prawej stronie ale juz ci znalazlam gg: 11542109 tel: 666892905 daj znac jak ci rozpisali diete ok?