Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wack 1960

Fajnie ze sie koncza wakacje. Bedzie wiecej galerianek wiec bedzie co rozdziewic

Polecane posty

Gość Wack 1960

zac. Juz nie moge sie doczekac aby po pracy rznac te swinie. A co najlepsze to to ze jeszcze zadnej nic nie kupilem! Mowie ze jesli bedzie si darla to znajde ja i powiem jej rodzicom co robi. Dlatego czasami jak je spotkam po raz drugi to mam lodzika za free

Gość Wack 1960
a tak naprawdę to mam 17 lat, jestem pryszczaty i nigdy nie miałem dziewczyny. Ostatnio sobie uszkodziłem wacka w odkurzaczu i teraz mi odbija :(

Gość Wack 1960
Bo fantazja....., fantazja , bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego ;-) ....... Moja fantazja ......

Gość Wack 1960
co zazdrościcie bo jestem sprytny jak kurrew.

Gość Wack 1960
jestem glupi i zalosny, lubie sie kurrwic ale tylko w myslach bo zadna mnie nie chce a na dziiwke platna nawet na galerianke mnie nie stac, spelnieniem mojego marzenia jest wyruchac swinie

Gość Ewelus21
Nie musze miec szklanej kuli jak u wróżki żeby stwierdzić kim jesteś- a jesteś nieudacznikiem we flanelowej koszuli w kratę, pryszcze, ryj jak u świni,nie myjesz się a o lasce możesz co najwyżej pomarzyć. Za każdym razem rękę inaczej nazywasz:D