Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowe wlosy

moj wymarzony kolor wlosow. jak to osiagnac

Polecane posty

Gość brazowe wlosy

poradzcie mi dziewczyny jaka polozyc farbe by miec wreszcie brazowe wlosy. z natury jestem brunetka, mam bardzo dlugie i proste wlosy bez grzywki, z lekko pocieniowanym przodem. mam juz 1sze siwe wlosy, 31lat na karku i chcialabym cos zmienic. marza mi sie brazowe wlosy, ale cokolwiek poloze, np. czekolade czy braz to moje wlsoy i tak sa czarne! kiedys skusilam sie na fiolet, wlosy byly czarne! ja nie chce tych czarnych wlosow, cale zycie jestem czarna! nie chce tez drastycznie skracac tych wlosow, myslalam o grzywce, ale mimo, ze mam szczupla twarz, to naturalny jej ksztalt jest okragly.. kurcze, nie mam pomyslu na zmiany, doradzcie cos prosze!

Gość brazowe wlosy
podnosze

Gość może rozjaśniacz pomoże
Musisz najpierw rozjaśniaczem rozjaśnić a potem nałożyć ten wymarzony brąz .A najlepiej jak skrucisz włosy do ramion i rozjaśnisz sobie kilka pasemek , na pewmo będzie fajny efekt. A jeszcze najlepiej jak wybierz się do dobrego fryzjera, na pewno doradzi ci fajną fryzurke i jak chcesz grzywkę to mogłaby rozjaśnić kilka pasemek na niej i nałożyć kolor, widziałam ostatnio taką fryzurke i muszę przyznać że nawet nieźe to się prezentowało, sama bym sobie coś takiego zafundowała ale nie ładnie mi w grzywce:(