Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada__czekolada

on ma żone, dzieci i moje serce

Polecane posty

Gość ada__czekolada

Poznałam go sałkiem niedawno, byłam na weselu, a on był w zespole który tam grał. tak wyszło, że wujek który miał mnie po weselu odwieść upił się i nie miałam czym wrócić do domu wiec zaproponował że mnie odwiezie zwłaszcza, że siedziałam koło zespołu i piłam z nimi wiec na tyle już go poznałam. W drodze, zapytał czy musimy od razu jechać do mnie, że by jeszcze z chęcią pogadał. Wiedziałam o co mu chodzi, bardzo mi się podobał. Zjechał na bok i zaczął mnie całować, zrobił mi minetke, ale w czas się opamiętałam i powiedziałam że nic z tego, że ma mnie odwieść. Dałam mu mój numer i kontaktowaliśmy się ze sobą co jakiś czas, póżniej troche częściej, po którymś bliższym już kontakcie, powiedział że by chcial ze mną zapaść się pod ziemie, a ja na to "dlaczego" a on: "bo chce tylko ciebie, a w domu czeka na mnie żona z córeczką i synkiem" normalnie, byłam w szoku, myślałam, że żartuje, a on pokazał mi ich zdjęcia i przepraszał, że nie powiedział mi szybciej. Jest mi smutno i źle, mogłam się z tym liczyć bo ja mam 20 lat a on 35 ale skoro nic wcześniej nie mówił to myślałam, że jest wolny zwłaszcza, że nie nosi obrączki. Jego synek ma 4 latka a córka 7. :( tylko że ja go kocham

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pewnie na każdym weselu wyrywa panienki i ty nie jesteś pierwsza

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A wogóle czym on ci zaimponował ze juz go tak kochasz???????????

nie tyle co zaimponował co po prostu się w nim zakochałam, pół roku sie spotykaliśmy. On gra ja też gram, on spiewa ja też wiec czasem z nimi jeździłam na wesela grać. o to samo zapytałam: ile jeszcze masz takich jak ja? a on że jestem tylko ja, że nie chciał mnie stracić, dlatego nie powiedział mi o żonie.

Gość _Misiek_
Olej go, im prędzej tym lepiej dla Ciebie. Jeśli myślisz że on zostawi dla Ciebie żonę i dzieci to jesteś w grubym błędzie. Gdyby powiedział o rodzinie szybciej to dawno byś go kopnęła w D, ale zwlekał tylko po to abyś była właśnie w takim stanie zakochania jak jesteś. Przejrzyj na oczy dziewczyno.

Gość super glue
Pewnie o innych też Ci nie powiedział, żeby Ciebie nie stracić. Nie martw się, to normalne, że młode dziewczyny zakochują się w starszych, odpowiedzialnych i troskliwych facetach.

Gość ogfoky
o dżizas, albo to jakaś marna prowokacja albo laska ma 12 lat a nie 20! kochasz go bo zrobił ci minetkę? bo ciebie przeprosił, ze nie powiedział ci, że ma żonę i dzieci a nie przeprosil jej, że jakieś puszczadło nadstawiło mu cipsko i on skorzystał?? trzymajcie mnie bo zaraz skonam! tak dziewczynko, będziecie super parą, ty i grajek z wesela, gratuluje, jest się czym chwalić

nie kocham go bo zrobił mi minete, i nie poszłabym z nim do łożka gdybym wiedziała o żonie i dzieciach, nie chce też by ich zostawił zwłaszcza ze względu na dzieci... wydzwania już do mnie z tydzień... nie odbieram i nie odp, ale jak ja mam sie odkochac :( zanim poszliśmy do łóżka, był na prawde miły facetem, pół roku ze sobą chodziliśmy i nagle się dowiaduje że to wszystko fikcja, a ja chciałam go rodzinie przedstawić :( jak na to patrze wszystko to sie wydaje że taki przelotny romans, ale przez pół roku idzie się zakochać :(