Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski 3 miasto

bachleda i farrel

Polecane posty

Gość ciekawski 3 miasto

Weźcie mi wytłumaczcie jak to sie stało że taki obdartus jak colin farrel czy jak mu tam zrobił dziecko naszej polskiej ślicztnotce - i to w dodatku jedną z nielicznych normalnych znanych osób. Jakoś tego pojąć nie mogę; już chyba nie ma wzorów do naśladowania, skoro nawet Alicja się połasiła.

Gość _Misiek_
Kij ma 2 końce: 1. Hollywod ogłupia. 2. Alicja w tym tłumie nie chciała być sama.

Gość ciekawski 3 miasto
skąd sie biorą to wiem bo sam dwójkę mam tylko co jej strzeliło do głowy zeby przed takim nogi rozkładać??? jaokś nie wierzę w ich przypadku w uczucia tylko w czysty zysko cos za coś a miałem ja za laske z zasadami

Gość nie wiem jak mozna kogos
miec za laske z zasadmi jak sie go nigdy nie poznalo :O

Gość a ja sie pytam jak taki
przystojniak i dobry aktor połasił się na dziewczyne z końską twarzą, do tego niezbyt błyskotliwą i z fatalna dykcją?

Gość mala czarna ...
miejmy nadzieje ze dzieciak urode po ojcu odziedziczy :) fajnie ze celebrity baby polskiej matki, rozporszy troche uwage skupiona na polskim rezyseze pedofilu ..

Gość mala czarna ...
Ni i liczę na Miko i Muche..ladniejsze sa i moze cos tam wyrwą ciekawszego niz podróbka brada czy Kuba ;)

Gość martynoska_23
Heh Collin to charyzmatyczny przystojniak z kupa kasy i wielkim gestem i wy sie pytacie jak ona mogła z nim?? Biedni, otyli Polacy nie dorastaja mu do piet.

Gość ma chłop bajer i tyle
ale fakt szybko mu poszło:P

Gość aburridaaburrida
Alicja to jest klasa i suuuper dziewczę ;) Zasłużyła na najlepszą partię. A związek z Colinem jej na pewno w karierze POMOŻE ! :)